Astroloji: Günlük burç yorumları (2 Ocak 2020)

Astroloji: Günlük burç yorumları (2 Ocak 2020)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 2 Ocak günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 2 Ocak günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 2 Ocak günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün kariyerinizle ilgili önemli bir haber alabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayan desteği çevrenizden görebilirsiniz. Akşam saatlerinde aile büyüklerinizle toplantı yapmanız gerekebilir.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün duygularınızın önüne geçmemeli, insanların olumsuz düşüncelerine göre hareket etmemelisiniz. Maddi açıdan elinizdekilerle yetinmeye çalışmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizde yenilik yapmak isteyebilirsiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Oldukça duygusal bir gün sizi bekliyor. Gün içinde yaşayacağınız içsel süreçler farkındalığınızı artırabilir. Aşk hayatınızda renkli günler için hazırlıklı olun, yakında ayaklarınız yerden kesilecek.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün sizden beklenmeyecek agresif davranışlarda bulunabilirsiniz. Önemli işlerinizi öğle saatlerine kadar tamamlamanızda fayda var. Sağlığınızla ilgili daha dikkatli olmalısınız.  

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Finansal konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Özel hayatınızda ise gereksiz tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün gelecek kaygınızı çevrenize çok fazla belli etmemelisiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Ailenizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün; işinizle ilgili her konuda yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni planlamalar yapak isteyebilirsiniz. Partneriniz ile evlilik kararı alabilir, hayatınızla ilgili yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Bugün elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacaksınız. Akşam saatlerinde kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iş birliği yaparak hedeflerinize kolayca ulaşabilirsiniz. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Sabah saatlerinde, ekip çalışmalarından ve grup aktivitelerinden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Öğleden sonra ise öfkenizi kontrol altında tutmanız gerekebilir. Bugün partnerinizle uyum içerisindesiniz. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Maddi açıdan şanslı bir gündesiniz. Eleştirilerinize tahammül etmekte zorlanan kişilerin tepkisini çekip kısa süreli gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kişisel yetenekleriniz çevrenizdekilerin dikkatini çekecek. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Gerek iş gerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanmanızda fayda var. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün aynı anda çok fazla şey yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde işinizle ilgili önemli bir teklif alabilirsiniz. bu durum da, beklentilerinizi yeniden değerlendirmenizi sağlayabilir. 

astroloji 2020 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Ocak 2020 burç yorumları