Astroloji: Günlük burç yorumları (17 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (17 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 17 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 17 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 17 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün kalabalıklar içinde olsanız bile kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Ay saat 18:57 sonrasında boşlukta olacağı için bu saatten sonra yeni bir şeye başlamamaya özen gösterin.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

İş yerindeki arkadaşlarınızla eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Partnerinizle olan sorunlarınızı yapıcı tavırlarınızla çözüme kavuşturabilirsiniz. Akşam saatlerinde aşırı duygusallaşabilir ve endişeli bir ruh haline bürünebilirsiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün çevrenizdekileri koruma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hafif ateşle beraber bir enfeksiyon yaşayabilir ve eklem ağrılarınızdan şikayet edebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün yakın çevrenizde bulunan kişinin size ilgisini görmezlikten gelmeyin. Ay sizin burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Eskiye olan özleminiz bir hayli artabilir.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün iç dünyanıza yönelmek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hareketli günler geçiriyorsunuz, dikkatli olmanızda fayda var. Maddi sorunlar önümüzdeki günlerde yeniden gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

İş ve sosyal hayatınızın istediğiniz gibi bir düzende gitmesi sizi mutlu ediyor. Ay Satürn karşıtlığının etkisiyle bir konu aklınıza takılabilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Ay'ın Neptün ile yapacağı açının etkisiyle çevrenizdekilere oldukça hassas davranabilirsiniz. Hem sağlığınız hem de çevreniz için kendinize zaman ayırmalısınız. Finansal konularda dengeye ihtiyacınız var.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün kariyeriniz adına önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ekip çalışması için uygun bir gündesiniz fakat akşam saatlerinde zorlayıcı etkiler altında olacaksınız. Özellikle saat 16:00'dan sonra yalnız kalmanızda fayda var.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün kalbinizin sesini dinleyin. Yeni teklifleri reddetmeden önce bir kez daha düşünmelisiniz. Yakın bir arkadaşınızdan sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Ay bugün karşıt burcunuz olan Yengeç'te ilerlemeye devam ediyor. Bu durum, fazla ciddi ve biraz depresif davranmanıza neden olabilir. Kendiniz için temiz bir sayfa açmanın tam vakti! Sırt ağrılarınız şu sıralar sizi üzebilir.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün insanlardan uzak durmayı tercih edebilirsiniz. Son birkaç gündür pek bir kararsız bir döneminizdi. Nihayet bunu aştınız. Dış etkilerden veya aldığınız bazı küçük hatalı kararlardan kaynaklı çevrenizdekilerin kalbini kırdınız ama telafisi sizin elinizde.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün sizin için kariyeriniz ön planda olacak. Akşam saatlerinde çevrenizin etkisi altında kalıp yanlış kararlar verebilirsiniz. Duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.


astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları