Astroloji: Günlük burç yorumları (11 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (11 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 11 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 11 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 11 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Partnerinizle yaşayacağınız tatsız bir durum sizin için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. İlişkinize dair karar alırken, sağduyulu davranmalısınız. Ödemelerinizi kontrol etmenizde fayda var.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün maddi konularla ilgili biraz keyfiniz kaçabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Aşk hayatınızda ise her şey yolunda görünüyor. Gezegenlerin sizi desteklemesi sayesinde, partnerinizle güzel günler geçirebilirsiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Son derece sakin olmanız gereken bir gündesiniz. Acele vereceğiniz karar nedeniyle üzülebilirsiniz. Özel hayatınızda ise birlikte olduğunuz kişiye güvenmeyi denemelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün uzun zamandır konuşmadığınız konular gündeminize gelebilir. Korkularınızla yüzleşmeli, içinize attığınız ne varsa açık bir şekilde ortaya koymalısınız. Sağlığınız açısından değişimlere hazır olun.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Sabah saatlerinde alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Ancak günün kalanı size yeni güzellikler getirecek. Yakında sorunlarınızı kesin çözümü için belli imkanlar elde edebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün durgun bir ruh haline bürünmekten kaçınmalısınız. İşinizde bazı gecikmeler olabilir ve işleriniz aksayabilir. Dolaşım sisteminizle ilgili sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Ayaklarınızı dinlendirmelisiniz.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün yakın çevrenizde yaşanacak gelişmeler sizi etkileyebilir. Partneriniz sizin için güzel bir sürpriz hazırlığında olabilir. Fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün çok kırılgan ve duygusalsınız. Bu durum, hem iş hem de özel yaşamınızı olumsuz etkileyecek. Partnerinizin isteklerini anlayışla karşılamalı, aranızdaki buzları çözmelisiniz. Daha önce sorun yaşadığınız konulardaki gelişmeler bugün de devam edebilir.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün sizin için oldukça pozitif ve şanslı bir gün. Özellikle partnerinizden gelecek bir sürprizle heyecanlanabilir ve aileniz ile ilgili problemlerin çözümlendiğini görebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün kararlı bir şekilde istediklerinizi yapmalısınız. Aşk hayatınızda işler biraz karışık. Partnerinizin tavırlarına sinirlenmeniz sağlık problemleri yaşamanıza sebep olabilir.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün ertelediğiniz işleriniz için harika bir gün. Yeni bir başlangıç yapmak için de uygun enerjiler altındasınız. Aşk hayatınızda ise bazen, onu özgürlük nutuklarınızla bıktırıyorsunuz. Fakat, her an da çevrenizde istiyorsunuz. Partnerinize güvendiğinizi göstermelisiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün iş hayatınızda sorunlar yaşıyorsunuz. Yaşananlarda bir etkiniz olmasa da, bu durum sizi üzüyor. Soğuk ve dengesiz hava sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Böyle zamanlarda karamsarlaşıyorsunuz.



astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları