Astroloji: Günlük burç yorumları (10 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (10 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 10 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 10 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 10 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün aşk hayatınız hareketleniyor. Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda önemli kişilerden alacağınız destek keyfinizi ikiye katlayabilir.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün, bir süredir üzerinde düşündüğünüz konuların cevaplarını bulabilirsiniz. Gün içinde yaşayacağınız içsel süreçler farkındalığınızı yükseltebilir. Sağlığınızla ilgilenmeyi ihmal etmeyin.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün duygusal tavırlarınız nedeniyle hata yapmaya açıksınız. Otorite konumundaki insanların desteğini alarak kariyeriniz adına önemli adımlar atabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün partnerinizin sürprizleriyle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler de keyfinizi yerine getirecektir. Günün ilerleyen saatlerinde kişisel konular gündeminizde yer edinebilir. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konularda yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. İletişim konusunda engel tanımayıp ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı vereceksiniz. Kariyer konularında alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda işler yolunda ancak kıskançlık duygularınızı dengelemelisiniz. Gün içinde uluslararası konularla ilgilenmeniz gerekebilir. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Haftaya aksaklıklarla başladınız ama onu tersine çevirecek gücü içinizde bulacaksınız. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz. Yeni planlar yapmak için fırsatınız da olabilir. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Özel hayatınızdaki sağlam duruşunuz devam ediyor. Bugün olayların köküne mantıklı bir şekilde yaklaşacaksınız. İnandığınız fikirleri savunmak için istek duyacaksınız.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Maddi konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Bu konuda dikkatli adımlar atmayı ihmal etmemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri sizin için önem kazanıyor. Paylaşımlarınızın güçlü olduğu bir gündesiniz.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün enerjiniz ve yapıcı tavırlarınız ile çevrenizi etkileyeceksiniz. İyi bir çalışma programı sizi yeni yerlere taşıyabilir. Ekip çalışması gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün partnerinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ona karşı düşüncelerinizi açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Amaçlarınıza doğrultusunda hareket etmezseniz, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün partnerinizi sorgulamak isteyecek ve onun düşüncelerinden etkileneceksiniz. Maddi konularda kritik günler sizi bekliyor. Kararlar alırken düşünmeden hareket etmemelisiniz.

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları