Astrologlar Ay ve Güneş tutulmalarının insanlar üzerindeki etkilerini anlattı

Ünlü astrologlar Hande Kazanova ve Dinçer Güner Haber Global ekranlarında Ay ve Güneş tutulmalarının insanlar üzerindeki etkilerini anlattı. Astrologlar 21 Haziran 2020 Güneş ve 5 Temmuz 2020'de gerçekleşecek olan Ay tutulmasının etkilerine dikkat çekti.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Ekin Olcayto'nun sunduğu Başka Şeyler programının bu haftaki konuğu ünlü astrolog Hande Kazanova ve Dinçer Güner oldu. Kazanova ve Güner 21 Haziran 2020 Güneş ve 5 Temmuz 2020'de gerçekleşecek olan Ay tutulmasının insanlar üzerindeki etkilerini canlı yayında anlattı. 

TUTULMALARIN ETKİLERİ

Kazanova "5 Temmuz Ay tutulmasında finansal konular ve ekonomik bağlantıları olan bir tutulma olacak. Kontrol ve güç ortaya çıkacak. Devletler ve otoriteler konularında hızlı gelişmeler olacak. Uluslararası ticaret ve hukuk alanlarında Türkiye'de hızlı duygusal kararlar alınabilir. Ciddi anlamda asker, ordu ve güvenlik konuları dünya genelinde etkisi yüksek olacak." dedi. 

Güner  "İşten çıkarmalar, şirketlerin küçülmesi, lider ve yöneticilerin değişmesi gerçekleşecek. Bunlar önemli değişimler olacak. Yeni bir dünyanın üzerine geçiş olacak. Aralık'ta gerçekleşecek olan Satürn-Jüpiter kavuşmasının son ayak sesi olarak değerlendirebiliriz. Tek devletmiş gibi görünen ABD'nin eyaletleri yavaş yavaş kendi bağımsızlıklarını ilan edebilir. ABD dünyada değer kaybedecek" ifadelerini kullandı. 

NEYE YATIRIM YAPMALI?

Kazanova yatırımlara ilişkin "Altın hiçbir zaman değer kaybetmeyecek. Uzun vadeli bir yatırım düşünenler varsa kesinlikle altına yatırım yapmalı. Ağustos ayında dolarda bir hareketlilik olabilir" şeklinde konuştu.

Hande Kazanova Dinçer Güner Haber Global