Antalyasporlu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi'nin cenazesi, İspanya'ya götürülecek

Antalyaspor Trafik kazası
Antalyasporlu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi'nin cenazesi, İspanya'ya götürülecek
FOTOĞRAF: DHA

Antalyaspor'da forma giyen Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira trafik kazası geçirmesinin ardından verdiği 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetmişti. Pereira'nın cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere bu akşam İspanya'nın Barselona kentine götürülecek.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat edilen ve 40 gündür yoğun bakımda tedavisi süren Davi, dün saat 11.00 sıralarında yaşamını yitirdi. Davi Pereria'nın cenazesi, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morgundaki işlemlerinin ardından bu sabah erken saatlerde alınarak Antalya Havalimanı'na götürüldü.

Uçakla İstanbul'a götürülen Davi'nin cenazesi, saat 20.15 uçağıyla İspanya'nın Barselona şehrine uğurlanacak. Uçağın Barselona'ya saat 23.00 sıralarında inmesi bekleniyor. Uçakta, Naldo ve ailesinin de olacağı öğrenildi.

Antalyaspor'un dün akşam saatlerinde yaptığı antrenman öncesi teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli, antrenman sahasında masa üzerine fotoğrafı konulan Davi'yi anmak için karanfil bıraktı. Sosyal medya hesaplarından da paylaşılan görüntüler kısa sürede binlerce kişiye ulaştı.

Kaynak: DHA

Antalyaspor Antalyaspor transfer Süper Lig Naldo Naldo Trafik Kazası Antalyaspor Haberleri