14 Mayıs 2020 - Venüs Retrosu başlıyor! İlişki ve para ile ilgili stratejilere dikkat!

14 Mayıs 2020 - Venüs Retrosu başlıyor! İlişki ve para ile ilgili stratejilere dikkat!

Bu hafta ilişkileri sembolize eden Venüs, İkizler burcunda retro harekete başlıyor. Peki, Venüs'ün retro hareketi yaşamı nasıl etkileyecek? Astrolog Zeynep Özyörük tüm merak edilenleri yorumladı.

Venüs 3 Nisan 2020'de İkizler burcuna geçti, 7 Ağustos'a kadar bu burçta kalacak. Normal seyri bir burçta 4 hafta olan Venüs'ün bu kadar uzun süre aynı burçta kalması, 14 Mayıs'ta retro harekete başlamasından kaynaklanıyor.

Yaklaşık 1,5 ay retro hareket edecek olan İkizler burcundaki Venüs, ilişkiler ve para konularında bazı geçmiş konuları gündeme tekrar getirecek. 27 Haziran'da ileri konuma geçecek ve 7 Ağustos'ta Yengeç burcuna geçiş yapacak.

Bu demektir ki, 14 Mayıs - 27 Haziran arası ilişkiler ve para konularında, 9 Nisan sonrasında yaşananlar ile ilgili geriye dönüp yarım kalan işlerimizi tamamlamamız gerekecek.

Venüs, ilişkiler ve para dedik, İkizler burcunda olduğunda ilişkilerde, fikir alışverişi, bilgi, entelektüalite, yakın çevre ve kardeşler ile olan konuşmalar ön plana çıkar. Bu süreçte yeni atılımlara, satın almalara, ticari ilişkilere girmemekte fayda var. En azından sıfırdan başlayacak oluşumlara girişmemek bizim için daha doğru bir karar olabilir.

25 - 26 - 27 Haziran'dan itibaren ileri hareketinde hız kazanacak olan Venüs, 9 Nisan itibarıyla gelişen olaylara, 14 Mayıs sonrası farklı bir gözle değerlendirme açısından bize olanak tanıyacak. Fikirlerimiz değişebilir, yeni bilgilere ulaşabilir, farklı insanlardan bilgi toplayabiliriz. Haziran sonu itibarıyla, retro süresince değişen bakış açımızı stratejiye ve eyleme dökebiliriz.

VENÜS RETROSUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER !

• Herhangi bir sözleşme imzalamayın çünkü Venüs retrosu anlaşmazlıklara, pişmanlıklara sonuç verebilir, özellikle para ve ortaklıklar açısından.

• Kozmetik açısından büyük değişikliklerden kaçının. Estetik ameliyat, saç boyama, kesme, cilt bakımı veya cerrahi operasyonlar olumsuz sonuç verebilir, sonuçtan memnun kalmayabilirsiniz.

• Pahalı ve değerli bir şey satın almayın, büyük yatırımlardan kaçının. Retro sonrası gözünüzde veya piyasada değerini kaybedebilir.

• Yeni bir aşk ilişkisine başlamayın.

• Yeni bir ortaklığa adım atmayın.

• Evlenmeyin.

• Boşanmayın.

• Kiloya dikkat edin, genelde bu dönemler kilo almaya müsait olabilir.

28 Haziran sonrasında tüm bu konuları işleme alabilir, uygulamalara başlayabiliriz. Sonuçların daha tatminkar ve memnun edici olacağından emin olabilirsiniz.

Venüs retrosu ikizler burcu Zeynep Özyörük Astroloji