Baykuş Ödülleri sahiplerini buldu

Gündem haberleri

Tüketici reflekslerini araştıran başarılı projeler Türkiye Araştırmacılar Derneği'nin 10'uncusunu düzenlediği törenle "Baykuş Ödülleri"nin sahibi oldu.

Araştırma dünyasının paydaşları bir araya geldi. Tüketici reflekslerini araştıran başarılı projeler ödül aldı.

Türkiye araştırma dünyasını zenginleştirme gayesiyle tüm sektör paydaşlarını bir araya toplayan, Türkiye Araştırmacılar Derneği’nin (TÜAD), 10'uncusunu gerçekleştirdiği Baykuş Ödülleri 13 Eylül Salı günü Hilton Bosphorus’ta gerçekleştirildi. Tüketici reflekslerini araştıran başarılı projeler düzenlenen tören ile sahiplerini buldu.

2013 yılından beri devam eden ve sunuculuğunu bu yıl da Geveze’nin yaptığı etkinlik araştırma & araştırma veren, reklam & reklam veren, medya, pazarlama, akademi ve iletişim dünyasından çok değerli isimleri bir araya getirdi.

Baykuş Ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 1

1 ve 2 Eylül tarihlerinde Medya alanında tek jüri üyesi Haber Global Chief Communications Officer (CCO) Ayşe Yonca Baltaoğlu’nun da aralarında olduğu FMCG, Finans, Akademi, Reklam, Araştırma, Veri Toplama, Medikal, Dayanıklı Tüketim, Kişisel Bakım ve Kozmetik ve Danışmanlık sektöründen oluşan 21 kişilik jüri, 2 gün boyunca proje okumalarını dijital bir platform üzerinden yaptı.

Değerlendirmeler sonucunda Alışverişçi Baykuş, Eşitlikçi Baykuş, Global Baykuş, İçgörülü Baykuş, İnatçı Baykuş, İnovatif Baykuş, İtibarlı Baykuş, Sendikal Baykuş, Sosyal Baykuş, Usta Baykuş, Vizyoner Baykuş ve Metodik Baykuş olmak üzere 12 kategoride toplam 39 proje ödüle layık görüldü.

Türkiye Araştırmacılar Derneği’nin her yıl bilginin gücüne inanan ve araştırma sektörüne katkı sağlayan kişilere verdiği “Bilgi Dostu Baykuş” ödülü bu yıl Haziran ayında aramızdan ayrılan, araştırma sektörü için önemli bir değer olan Konda Araştırma’nın kurucularından Tarhan Erdem’e verildi. Ödül, Tarhan Erdem adına oğlu Aydın Erdem’e takdim edildi.

Kaynak: Haber Global TV

araştırma