Zlatan İbrahimoviç LA Galaxy'ye veda etti: Geldim, gördüm, fethettim

Zlatan İbrahimoviç LA Galaxy'ye veda etti: Geldim, gördüm, fethettim

Amerikan kulübü Los Angeles Galaxy ile kontratı dolan ve Avrupa'ya dönüş için gün sayan Zlatan İbrahimoviç sosyal medya hesabından LA Galaxy taraftarına veda etti: Zlatan'ı istediniz, verdim. Artık beyzbol izlemeye devam edebilirsiniz

Mütevaziliğiyle ünlü (!) dünya yıldızı Zlatan İbrahimoviç, Amerikan kulübü LA Galaxy ile kontrat süresinin dolmasının ardından taraftarlara sosyal medya hesabından yine kendisinden beklenen mütevazilikte bir mesajla veda etti. Zlatan mesajında, "Geldim, gördüm, fethettim. Bana tekrar yaşadığımı hissettirdiğiniz için teşekkürler LA Galaxy. Galaxy taraftarlarına; Zlatan'ı istediniz, verdim. Rica ederim. Hikaye devam ediyor. Şimdi tekrar beyzbol izlemeye geri dönebilirsiniz" yazdı.

2018 yılının mart ayında Manchester United'tan Amerikan kulübü LA Galaxy'ye transfer olan Zlatan İbrahimoviç'in, kontrat süresinin dolacağı ara transfer döneminde Avrupa'ya geri dönmesi bekleniyor. Zlatan bu sezon LA Galaxy ekibinde 32 maçta 2820 dakika süre aldı ve 31 gol attı ve 8 asist yaptı.

Zlatan İbrahimoviç LA Galaxy'ye veda etti: Geldim, gördüm, fethettim - Resim : 1

Henüz hangi kulüple anlaştığı açıklanmasa da İtalyan kulüplerinin Zlatan'ın peşinde olduğu, Zlatan'ın da İtalya'da futbol hayatına devam etmek istediği daha önce spor medyasında çokça dile getirilmişti.

Türk kulüpleriyle ilgili de çok sayıda spekülasyon yapılan İbrahimoviç'in kontrat detaylarına ulaşan ESPN, 37 yaşındaki yıldız ismin 7-7,5 milyon dolar arasında kazandığını duyurmuştu. İsveçli, 22 gol ve 10 asistle tamamladığı önceki sezonda ise 1,5 milyon dolar kazanmıştı. 

Zlatan Ibrahimovic