Zaha transferinde dev rekabet... Fenerbahçe ve Galatasaray yılın transferinde karşı karşıya

Transfer Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig
Zaha transferinde dev rekabet... Fenerbahçe ve Galatasaray yılın transferinde karşı karşıya

Fenerbahçe'nin uzun zamandır transfer gündeminde olan Wilfried Zaha için Fransız basınından flaş bir iddia geldi. Fildişi Sahilli oyuncuyu kadrosuna katabilmek için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer yarışında oldukları ifade edildi.

Süper Lig'de transfer sezonu resmen başladı. Takımlar yeni sezon öncesinde kadrolarını güçlendirebilmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfancan Eğribayat gibi isimleri kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe bir süredir Wilfried Zaha'nın peşinde koşuyordu.

Lazio'nun yanı sıra Suudi Arabistan ekiplerinin de ilgilendiği yıldız isim için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; Süper Lig'in 2 dev ekibi Wilfried Zaha transferinde karşı karşıya geldi.

GALATASARAY ZAHA İÇİN DEVREYE GİRDİ

Haberde, oyuncunun Crystal Palace ile sözleşme yenilemeyeceği ve ayrılmaya hazırlandığı belirtilirken, Fildişi Sahilli yıldızın bir sonraki adresinin Türkiye olabileceği ileri sürüldü.

Zaha'nın Suudi Arabistan da dahil olmak üzere pek çok kulüple görüşme gerçekleştirdiği fakat bu transferde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın avantajlı ekipler olduğu ifade edildi.

30 yaşındaki oyuncu geçen sezon 28 maçta 7 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

Bir dönem Manchester United forması da giyen Zaha, Fildişi Sahilleri Milli Takımı'yla da 30 kez sahaya çıktı ve 5 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer gündemi Fenerbahçe haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Galatasaray Galatasaray transfer haberleri ZAHA Wilfried Zaha Galatasaray transfer söylentileri