Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan Arda Güler açıklaması

Fenerbahçe FC Barcelona İspanya La Liga
Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan Arda Güler açıklaması

Barcelona Başkanı Joan Laporta İspanyol basınına verdiği röportajda kulübün scout şefi Deco'yu Arda Güler transferini bitirmesi için İstanbul'a gönderdiğini ve genç yıldızı takımda görmek istediklerini söyledi.

Dünyanın dev ekiplerinin Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i kadrosuna katabilmek için verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Real Madrid, FC Barcelona, Milan, Newcastle United gibi takımların ilgilendiği oyuncunun geleceği de büyük merak konusu olmaya devam ediyor.

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Başkanı Joan Laporta 18 yaşındaki yıldız ismin transferi konusunda açıklamalarda bulundu.

İspanyol medyasından TV3'e konuşan Laporta, genç oyuncuyu transfer etmek istediklerini söyledi. 2004-2008 yılları arasında Barcelona'da top koşturan ve şu anda kulüpte scout şefi olarak görev alan Deco'nun transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a geldiğini belirtti ve şunları söyledi:

"Deco İstanbul'daydı ve Arda Güler'in çok büyük bir yetenek olduğunu söylüyor. Genç bir oyuncu. Transferi bitirmeye çalışıyoruz. La Liga, Finansal Fair Play'i etkilemeden gelecek sezon için transfer yapmamızı sağlıyor."

Sarı-lacivertliler ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun mukavelesinde 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Arda Güler, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 35 kez sahaya çıkarken 6 gol attı, 7 kez de asist yaptı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Barcelona Arda Güler Barcelona Arda Güler Transfer fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri İspanya La Liga Barcelona transfer Joan Laporta