Yuvakuran Haber Global'e konuştu: "Biz insanları eğlendirmeye çalışıyoruz"

Haber Merkezi
Fenerbahçe Trabzonspor Spor haberleri futbol Süper Lig

PFDK, Trabzonspor-Fenerbhaçe maçı sonrası cezaları açıkladı. Trabzonspor karara tepki gösterirken kongreyle yetki alan Fenerbahçe de Süper Kupa'ya U-19 takımıyla çıkma kararı aldı. Fenerbahçe eski futbolcusu Semih Yuvakuran yaşananları Haber Global'e değerlendirdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) son Trabzonspor-Fenerbahçe maçının cezalarını açıkladı. Buna göre Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası verilirken Trabzonspor antrenörü Egemen Korkmaz da 1 maç men cezası aldı. Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel ceza almazken İrfan Can Eğribayat ile Jayden Oosterwolde'ye bir maç men cezası verildi ancak sonrasında bu kararı durdurdu.

Yaşanan son gelişmeleri Haber Global'e değerlendiren Fenerbahçe eski futbolcularından Semih Yuvakuran, olaylara anlam veremediğini belirterek, "Sonuçta biz spor yapmaya, insanları eğlendirmeye çalışıyoruz. Benim de başıma tatsız bir olay geldi. Yalnız bir şeye dikkat ediyorum, Fenerbahçe'ye karşı Trabzonspor seyircisinin bir alerjisi var. Ama Trabzon'a Galatasaray ile gittiğimizde orada hiçbir şey yok" diye konuştu.

"KENDİ TAKIMLARINI SAVUNSUNLAR"

Herkese görev düştüğünü vurgulayan Yuvakuran, "En önce düşen görev yöneticilerimize. Ne olur şu maçlardan önce ve sonra şu konuşmalarına biraz dikkat etsinler. Ondan sonra o seyirciyi galeyana getirmesinler. O seyirci de bir şekilde dolduruşa geliyor, ondan sonra da olanları görüyorsunuz. 'Balık baştan kokar derler' lütfen yöneticilere özellikle sesleniyorum şunu ön plana çıkmak için yapmasınlar kendi takımlarını savunsunlar" dedi.