Yusuf Yazıcı yeniden Trabzonspor'da!

Trabzonspor Fransa Ligue 1

Trabzonspor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

Trabzonspor, transferde hız kesmiyor.

Forvet hattını gün içinde Umut Bozok ve Maxi Gomez'le güçlendiren Bordo-mavililer, orta saha bölgesine de tanıdık bir isimle takviye yaptı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Trabzonspor, Lille'de forma giyen eski oyuncusu Yusuf Yazıcı'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Yusuf Yazıcı'nın yarın İstanbul'da oynanacak olan Ümraniyespor - Trabzonspor maçını tribünden takip etmesi bekleniyor.

YUSUF YAZICI'NIN KARİYERİ

Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan Yusuf Yazıcı, 2015 yazında yükseldiği A Takım'da bordo-mavili formayı tam 100 kez sırtına geçirdi ve 22 gol - 21 asistlik performans sergileyerek Avrupa kulüplerinin dikkatlerini üzerine çekti.

2019 yazında 18,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in yolunu tutan Yusuf Yazıcı, Fransız temsilcisinde 89 maça çıktı ve 16 gol - 10 asistlik performans sergiledi. Milli orta saha oyuncusu Fransa kariyerinde 1 Lig şampiyonluğu 1 de Fransa Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Rus ekibi CSKA Moskova'da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı, forma giydiği 12 maçta takımına 10 gollük katkı (8 gol - 2 asist) sağladı.

Yusuf Yazıcı bu sezon ise Lille'de şimdiye dek 4 maçta görev yaptı ve 1 gol - 1 asist üretti.

Kaynak: Diğer

Trabzonspor fransa ligue 1 Lille Yusuf Yazıcı Trabzonspor transfer haberleri