Yusuf Demir Galatasaray'dan ayrılıyor! İşte yeni takımı

Galatasaray Transfer Süper Lig
Yusuf Demir Galatasaray'dan ayrılıyor! İşte yeni takımı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un yeni sezon kadro planlamasında yer almayan Yusuf Demir'i İsviçre Ligi ekiplerinden Basel'e kiralık olarak göndermeye hazırlanıyor.

Süper Lig'e Kayserispor beraberliğiyle başlayan Galatasaray bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da kadrosunda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmak için harekete geçti.

Sarı-kırmızılılar, geçen sezon başında Avusturya Ligi ekiplerinden Rapid Wien'den kadrosuna kattığı Yusuf Demir'i kiralık olarak takımdan göndermek istiyor.

İsviçre basınından Blick'in haberine göre; Basel, Yusuf Demir'i kiralık olarak kadrosuna katmak üzere.

Haberde 20 yaşındaki oyuncunun 1 yıl kiralık olarak İsviçre'nin güçlü ekiplerinden Basel'de forma giyeceği ifade edildi.

Galatasaray, Yusuf Demir için Rapid Wien'e 6 milyon euro bonservis bedeli ödemiş ve 2026 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Yaşadığı sakatlıklar ve yabancı oyuncu kontenjanından dolayı geride kalan sezonda yalnızca 6 maçta süre alabilen oyuncu skor katkısı yapamadı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Okan Buruk Galatasaray Transfer son dakika Yusuf Demir Basel