Nicolo Zaniolo takımdan ayrılmak için ısrar ediyor

Galatasaray Süper Lig UEFA Şampiyonlar Ligi Transfer İngiltere Premier Lig
Nicolo Zaniolo takımdan ayrılmak için ısrar ediyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray'ın geçen sezon Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa'nın kendisi için yaptığı teklifin ardından takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray bu kapsamda kadrosunu Icardi, Zaha, Angelino, Kerem Demirbay gibi önemli isimlerle takviye etmişti.

Sarı-kırmızılılıar, Avrupa'dan talipleri olan Zaniolo, Torreira, Nelsson gibi isimleri de takımda tutarak iddialı bir kadroya sahip olmanın hesaplarını yapıyordu.

Cimbom'un geçen sezon devre arasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'nun takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Zaniolo, takımdan ayrılarak Aston Villa'ya gitmek için ısrar ediyor.

Geçtiğimiz hafta yıldız oyuncu için İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'nın devreye girdiği ileri sürülmüştü. İngiliz ekibi, satın alma opsiyonuyla birlikte 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak transfer etmek istiyor. Aston Villa'nın transferi bu hafta içerisinde tamamlamayı umduğu ifadeleri de kullanıldı.

Nicolo Zaniolo geçen sezon Galatasaray formasıyla 11 maçta sahaya çıkıp 5 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Okan Buruk Galatasaray Transfer son dakika Nicolo Zaniolo Aston Villa İngiltere Premier Lig