Wout Weghorst'tan 'Beşiktaş' açıklaması

Beşiktaş
Wout Weghorst'tan 'Beşiktaş' açıklaması

Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen Burnley'nin Hollandalı santrforu Wout Weghorst, yaz transfer döneminde İngiliz kulübünden ayrılacağını ancak henüz hiçbir kulüple anlaşma sağlamadığını açıkladı.

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı iddia edilen Burnley'nin Hollandalı golcüsü Wout Weghorst, geleceği ile ilgili ülke basınına net açıklamalarda bulundu.

Voetbal International'a konuşan Weghorst, Burnley'ye transfer olurken 'takım küme düşerse ayrılırım' dediğini ve İngiliz kulübüyle bu konuda mutabık kaldıklarını belirterek, "Takım küme düştü, ama şimdi beni takımda tutmak ve en kısa sürede Premier Lig'e dönmek istediklerini söylüyorlar." dedi.

Katar'da yapılacak 2022 Dünya Kupası'nda yer alabilmesi için göz önünde olan bir lig ve takımda olması gerektiğinin altını çizen Weghorst, "Şu an Hollanda Milli Takımıyla Uluslar Ligi'ne odaklanacağım ve en iyi performansımı göstereceğim. Uluslar Ligi dönüşünde Burnley yönetimi ile oturup konuşacağız, sonrasında neler olacak göreceğiz. Şu an için herhangi bir kulüple anlaşmam söz konusu değil. Ama Almanya, İngiltere ve Türkiye'den kulüplerin ilgisi olduğunu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

6 AY ÖNCE 14 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDEMİŞLERDİ

Weghorst, geride bıraktığımız 2021-2022 sezonunun devre arasında 14 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Wolfsburg'dan Burnley'ye transfer olmuştu. Burnley'de 20 maça çıkan Weghorst, 2 gol - 3 asist'lik performans sergiledi.

Weghorst, Wolfsburg kariyerinde ise 144 maçta 70 gol atıp 22 de asist üretmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Wout Weghorst Burnley İngiltere Premier Lig Süper Lig Beşiktaş transfer haberleri