Arao takımdan ayrılıyor, Fenerbahçe'nin kasasına girecek bedel belli oluyor

Fenerbahçe Transfer Konferans Ligi
Arao takımdan ayrılıyor, Fenerbahçe'nin kasasına girecek bedel belli oluyor
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin yeni sezon kadro planlamasında yer almayan Willian Arao, Panathinaikos'a transfer olmak üzere. Sarı-lacivertlilerin Arao'dan 2-2.5 milyon euro bandında gelir elde etmesi bekleniyor.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Maribor ile karşılaşacak Fenerbahçe maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Transferde oldukça hareketli bir dönem geçiren ve pek çok yıldız isimle anlaşma sağlayan Sarı-lacivertliler, yeni hamleler yapabilmek için takımda yer alan bazı yabancı oyuncularla yollarını ayırmak zorunda.

Fenerbahçe'nin Willian Arao ile yollarını ayıracağı ve Brezilyalı oyuncunun Yunanistan'ın köklü ekiplerinden Panathinaikos'a transfer olmak üzere olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'nin bu transferden 2-2.5 milyon euro civarında bir gelir etmesi bekleniyor. 31 yaşındaki oyuncuya Yunanistan dışında Suudi Arabistan'dan da tekliflerin olduğu fakat Arao'nun Avrupa'da kalmak istemesinden dolayı bu önerileri geri çevirdiği bildirildi.

Fenerbahçe, tecrübeli futbolcuyu geçen sezon Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda 3 milyon euro karşılığında Flamengo'dan renklerine bağlamıştı.

Arao geçen sezon tüm kulvarlarda 45 karşılaşmada süre alırken, 1 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Fenerbahçe transfer arao Fenerbahçe Yabancı Futbolcular Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak oyuncular Panathinaikos