Zaniolo İngiltere yolcusu! Gidiş tarihi belli oldu

Galatasaray Transfer İngiltere Premier Lig
Zaniolo İngiltere yolcusu! Gidiş tarihi belli oldu
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo takımdan ayrılmak üzere. İtalyan futbolcunun Aston Villa ile transfer görüşmelerini sürdürmek ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere yarın İngiltere'ye gideceği iddia edildi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncularına Avrupa'dan teklifler gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün geçen sezon devre arasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'yla Juventus ve Aston Villa'nın ciddi şekilde ilgilendiği iddia edilmişti.

İtalyan oyuncunun, İngiltere Premier Lig ekibine kiralık olarak imza atmaya çok yakın olduğu ifade edildi.

İngiliz basınından Sky Sports'ta yer alan habere göre; Zaniolo'nun, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini sürdürmek üzere yarın Birmingham'a gitmesi bekleniyor.

Aston Villa'nın teknik direktörü Unai Emery'nin ciddi bir diz sakatlığı geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalacak Emiliano Buendia'nın yerine İtalyan yıldızı düşündüğü bildirildi.

Villa'nın transfer şefi Monchi'nin 24 yaşındaki oyuncuyu çok yakından tanıdığı ve 2018'de Roma'ya transferini gerçekleştiren isim olduğun belirtildi.

Satın alma opsiyonunun da sözleşmeye eklenmesi konusunda görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Galatasaray Transfer son dakika Galatasaray Transfer Twitter Nicolo Zaniolo Aston Villa