Wesley Sneijder kendisini Messi ve Ronaldo'yla kıyasladı

Wesley Sneijder kendisini Messi ve Ronaldo'yla kıyasladı

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve dünya futbolunda iz bırakan Wesley Sneijder, Messi ile Ronaldo seviyesinde olduğunu ancak yüzde yüzünü vermediği için onlarla aynı konumda olmadığını söyledi

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder ülkesi Hollanda'da konuştu.

FOX Sports'ta, Ajax'tan eski takım arkadaşı Kenneth Perez ile söyleşi yapan Sneijder, kendisini Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi ile kıyasladı. Perez, Sneijder'a neden Messi ve Ronaldo ile aynı seviyede olamadığını sordu.

''KENDİMİ %100 VERSEYDİM RONALDO VE MESSİ'YLE AYNI KONUMDA OLURDUM''

Sneijder ise ''Kendimi %100 verseydim onlarla aynı konumda olurdum, bunu biliyorum. Ancak ben bunu istemedim. Pişman değilim çünkü başaramadığım için değil, istemediğim için olmadı'' şeklinde yanıt verdi.

"BİRLİKTE OYNADIĞIM EN İYİ OYUNCU GUTİ'YDİ"

Sneijder, birlikte oynadığı oyuncular içindeki en beğendiği ismin bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Guti olduğunu şu sözlerle açıkladı; "Real Madrid'e gittiğimde Guti 3 ay gibi bir süre benimle konuşmadı. Sonra birlikte oynamaya başladık. O kesinlikle normal bir futbolcu değil, bir fenomen. Futbol hayatım boyunca oynadığım en iyi oyuncu. Kesinlikle beni çok etkiledi."

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

2010 senesinde kariyerinin zirvesini yaşayan Hollandalı efsane, ülkesiyle Dünya Kupası ikinciliğinin yanı sıra Inter formasıyla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı. Sneijder o yıl Ballon d'Or'a aday gösterilmiş ancak ödülü Messi kazanmıştı.

Geçtiğimiz yaz kramponlarını asan Sneijder, 2013-17 yılları arasında Süper Lig'de 4,5 sezon Galatasaray forması giymişti.

Wesley Sneijder Galatasaray Cristiano Ronaldo Lionel Messi Guti Real Madrid