Vincenzo Montella'yı sinirlendiren Arda Güler açıklaması: "Bazen problem yokken, problem yaratmak istiyormuşsunuz gibi hissediyorum"

Haberglobal.com.tr
Vincenzo Montella Arda Güler A Milli Takım
Vincenzo Montella'yı sinirlendiren Arda Güler açıklaması: "Bazen problem yokken, problem yaratmak istiyormuşsunuz gibi hissediyorum"

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Macaristan'la oynanan hazırlık maçında Arda Güler'i yedek kulübesinde başlatma tercihinin sorulması üzerine, "Bazen problem yokken, problem yaratmak istiyormuşsunuz gibi hissediyorum" yanıtını verdi.

A Milli Takımımız, EURO 2024'e hazırlık kapsamında bu akşam özel maçta Macaristan'la karşı karşıya gelecek.

Ay-yıldızlarımız karşılaşmaya Mert, Zeki, Samet, Ozan, Rıdvan, İsmail, Orkun, Hakan, Yunus, Kenan ve Enes ilk 11'yle başlarken Real Madrid forması giyen Arda Güler karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, karşılaşma öncesinde Arda Güler'i yedek kulübesinde başlatma tercihinin sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

"Dürüst olmak gerekirse, bazen problem yokken problem yaratmak istiyormuşsunuz gibi hissediyorum. Arda görmek istediğim bir futbolcu ve muhtemelen bir sonraki maçta başlayacak. Bir soru sormak istiyorum, 8 aydır 20 dakika her maçta oynamayan oyuncuyu riske etmek gerekir mi 2 günde bir oynadığımız bir ortamda? Duygusal olmamamız gerekiyor. İnsanlarımızı çok iyi anlıyorum ama duygusal değil de biraz mantıklı olmamız gerekiyor. Biz burada herkesi takip etmek, değerlendirmek istiyoruz."