VakıfBank, Sultanlar Ligi'nde kayıpsız bir şekilde liderliğini sürdürdü

Sultanlar Ligi Vakıfbank
VakıfBank, Sultanlar Ligi'nde kayıpsız bir şekilde liderliğini sürdürdü
FOTOĞRAF: AA

Sultanlar Ligi'nin 9. haftasında VakıfBank deplasmanda karşılaştığı Türk Hava Yolları'nı 3-1 yenerek ligde liderliğini sürdürdü.

Voleybol Sultanlar Ligi'nin 9. haftasında VakıfBank ile Türk Hava Yolları karşı karşıya geldi.

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada VakıfBank rakibini 23-25, 25-27, 25-17 ve 23-25'lik setlerin sonucunda 3-1 yenerek ligde liderliğini sürdürdü.

Bu sonuçla VakıfBank ligde çıktığı 10. karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılarak kayıpsız bir şekilde liderliğini sürdürdü, 5 galibiyeti bulunan Türk Hava Yolları ise haftayı 5. sırada tamamladı.

Sultanlar Ligi'nin 10. haftasında lider VakıfBank evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek, Türk Hava Yolları ise deplasmanda PTT ile karşılaşacak.

"BİZİ GERÇEKTEN ZORLADILAR"

VakıfBank'ın deneyimli oyuncularından Ayça Aykaç, Sultanlar Ligi'nin 9. haftasında Türk Hava Yolları'nı 3-1 yendikleri maçta galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Ayça, zorlu bir müsabakayı geride bıraktıklarını belirtti.

Rakipleri Türk Hava Yolları'nın çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu dile getiren 27 yaşındaki oyuncu, "Türk Hava Yolları çok güzel oynadı. Gerçekten bizi çok zorladılar. Üçüncü set hariç her set çok çekişmeli geçti. Hepsini tebrik ediyorum, çok güzel oynadılar. Biz takım olarak başta biraz aksadık. Üçüncü sette de biraz aksadık ama iyi toparladık. Galibiyetten dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı.

Ayça, 5 kupa hedefiyle yola çıktıklarını ve sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını vurgulayarak, böyle devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Sultanlar Ligi'nde günün diğer sonuçları:

Karayolları-Beşiktaş: 1-3
Fenerbahçe-Sarıyer Belediyesi: 3-0
Çukurova Belediyesi-PTT: 1-3
Aydın Büyükşehir Belediyesi- Nilüfer Belediyesi: 3-1

Kaynak: Haber Global TV