Eczacıbaşı, Galatasaray karşısında set vermeden kazandı

Sultanlar Ligi Galatasaray Vakıfbank
Eczacıbaşı, Galatasaray karşısında set vermeden kazandı
FOTOĞRAF: İHA

Sultanlar Ligi'nin 8. haftasında Eczacıbaşı, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray'ı 3-0 yenerek haftayı galibiyetle tamamladı.

Voleybol Sultanlar Ligi'nin 8. haftasının kapanış maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Eczacıbaşı Dynavit, Sarı-kırmızılıları 25-16, 25-12 ve 25-18'lik setlerin sonucunda 3-0 mağlup etti.

Turuncu-beyazlı ekipte Sırp oyuncu Tijana Boskovic 17 sayı ve Hande Baladın 16 sayılık skorer oyunlarıyla galibiyeti getiren isimler oldu. Galatasaray'da ise milli voleybolcu İlkin Aydın 10 sayı kaydetti.

Eczacıbaşı Dynavit bu sonuçla ligdeki 8. galibiyeti aldı ve lider VakıfBank'ın hemen ardından haftayı 2. sırada tamamladı. Sultanlar Ligi'nde bu sezon yalnızca 2 kez kazanabilen Galatasaray ise 10. basamakta kaldı.

FERHAT AKBAŞ: "ÇOK MUTLUYUZ"

Eczacıbaşı Başantrenörü Ferhat Akbaş, Sarı-kırmızılılar karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Akbaş, Galatasaray'ı yendikleri için çok mutlu olduklarını belirterek “Oyuncularımıza iyi oyun haricinde, başka bireysel hedefler de vermiştik. Bunların tamamını gerçekleştirebildiğimiz için çok mutluyuz.

Aynı zamanda Defne gibi genç oyuncularımıza da şans verdik. Onlar da çok iyi performans sergiliyor ve gelişiyorlar. Çok mutluyuz. Fikstür çok yoğun, bir sonraki maça bir an önce hazırlanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Voleybol Sultanlar Ligi'nde alınan sonuçlar şöyle:

VakıfBank-PTT: 3-0
Karayolları-Çukurova Belediyespor: 2-3
Nilüfer Belediyespor-Fenerbahçe Opet: 1-3
Beşiktaş-Kuzeyboru: 2-3
Sarıyer Belediyespor-Türk Hava Yolları: 0-3
Muratpaşa Belediyesi -Aydın Büyükşehir Belediyespor: 2-3
Galatasaray Daikin-Eczacıbaşı Dynavit: 0-3

Kaynak: Haber Global TV