Utrecht Teknik Direktörü yere göğe sığdıramadı: Ahmetcan Kaplan topla iyi, topsuz çok daha iyi

Ahmetcan Kaplan Hollanda Eredivisie
Utrecht Teknik Direktörü yere göğe sığdıramadı: Ahmetcan Kaplan topla iyi, topsuz çok daha iyi
FOTOĞRAF: Ajax Resmi İnternet Sitesi

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Utrecht'in teknik direktörü Ron Jans, Ajax'ta top koşturan milli futbolcu Ahmetcan Kaplan hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Hollanda Eredivise Ligi ekiplerinden FC Utrecht'in Teknik Diektörü Ron Jans, genç Türk futbolcu Ahmetcan Kaplan'a övgüler yağdırdı.

ESPN'e konuşan Ron Jans, yeni sistemin Ajax'ın performansına olan etkisini değerlendirdi.

FC Utrecht'in Teknik Direktörü olan Ron Jans, "Belki de değişim taktikten kaynaklanmıyordur. Ahmetcan Kaplan, Manssverk ve Henderson şu anda çok iyi durumdalar" diye konuştu.

Ajax'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği Ahmetcan Kaplan'a övgüler yağdıran Jans, "Kaplan'ı Genç Ajax takımında görmüştüm. Topla çok iyi ama topsuz olarak çok daha iyi. Her maçta etkili. Onu, Sutalo'ya tercih ederim" diye konuştu.

Ahmetcan Kaplan, Utrecht maçında sakatlanan Sutalo'nun yerine oyuna dahil olduğundan beri Ajax'ın futbolu büyük yükseliş göstermişti.

Jans'a göre Ajax birkaç hafta önceye göre çok daha iyi. Hollandalı teknik adam, "Artık taktik disiplini yeniden görüyoruz. Henderson ve Manssverk orta sahanın kontrolünü ele aldılar. Aston Villa'ya karşı çok az pozisyon verdiler. Bizim maçta da Ajax kalesine nadiren gidebildik. Yani Ajax'ta işler iyi gidiyor" diyerek sözlerini tamamladı.