Udinese Becao için servet isteyince ortalık karıştı! Fenerbahçe ve Atalanta'nın transfer yarışı

Fenerbahçe Transfer İtalya Serie A
Udinese Becao için servet isteyince ortalık karıştı! Fenerbahçe ve Atalanta'nın transfer yarışı

Fenerbahçe'nin bir süredir gündeminde olan Becao için Udinese dudak uçuklatan bir bonservis talebinde bulundu. Sarı-lacivertliler, durum böyle olunca Isak Hien'le ilgilenmeye başladı. Hien'e talip olan Atalanta da Kanarya'ya misilleme yaparak Becao transferi için devreye girdi.

Kariyerini İtalya Serie A'da sürdüren 2 stoper oyuncusunun gelecekleri İtalyan basınında gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Fenerbahçe bir süredir Udinese'nin Brezilyalı stoperi Becao ile ilgileniyordu. Sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan oyuncu için İtalyan ekibinin kapıyı yüksekten açması sarı-lacivertlileri alternatif isim arayışlarına yöneltti.

Çizme basınında yer alan haberlerde Fenerbahçe'nin Becao için teklifini 8 milyon Euro'ya kadar yükselttiği fakat Udinese'nin 12 milyon Euro'da direttiği iddia edilmişti.

Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Fenerbahçe, Brezilyalı stoperin transferinin zora girmesinin ardından rotayı Hellas Verona forması giyen Isak Hien'e çevirdi.

Atalanta'nın da ciddi şekilde ilgilendiği İsveçli savunmacı için Verona'nın 10 milyon Euro'luk bir bonservis beklentisi içerisinde olduğu belirtildi.

Kanarya'nın Hien için devreye girmesi üzerine Atalanta da Fenerbahçe'nin ilgilendiği Becao transferinde adımlar atmaya başladı.

Isak Hien geçen sezon Hellas Verona formasıyla oldukça istikrarlı bir görümtü çizerek 33 karşılaşmada sahaya çıkmıştı. 24 yaşındaki stoper İsveç Milli Takımı ile de 6 kez sahaya çıktı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika