Arda Güler'in artık burasına geldi... Bu 3 takımdan birini seçip Real Madrid'e 'elveda' diyecek

Sport gazetesi
Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler
Arda Güler'in artık burasına geldi...  Bu 3 takımdan birini seçip Real Madrid'e 'elveda' diyecek

Arda Güler'i üç beş dakikayı bile çok gören Carlo Ancelotti, takım kazanmaya devam ettiği için sorgulanamıyor. Arda Güler ise artık beklemekten fena halde sıkılmış durumda.

Real Madrid'in daha önce de umut vadeden birçok genci futbolsuz bırakarak bezdirdiği daha dün gibi. Kubo'nun Odegaard'ın başına gelenleri kimse unutmuş değil.

Arda Güler'i de aynı akıbet bekliyor gibi görünüyor. Neyse ki milli futbolcumuzun değerinin farkında olan başka kulüpler de var. Baştan Milan olmak üzere Tottenham ve Bayer Leverkusen önümüzdeki sezon için Arda'yı Real Madrid'den istiyor.

EURO 2024 kadrosunda yer almak isteyen Arda Güler ise Ancelotti'nin kendisini tekrar tekrar hayal kırıklığına uğratmasından bezmiş durumda.

Şu ana kadar toplamda 89 dakika görev alabilen 18 yaşındaki milli futbolcumuz İtalyan hocanın fikrir değişmezse sezon sonunda başka bir takımın yolunu tutacak.

Real Madrid'in Milan'la arası iyi. Daha önce Brahim Diaz'ı oraya göndermişti. Bayer Leverkusen'in de Real'le bağları oldukça kuvvetli. Tottenham ise son ihtimal gibi görünüyor.