Türkiye Kupası'nda şampiyon belli oluyor! Fenerbahçe mi, Başakşehir mi?

Fenerbahçe Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası
Türkiye Kupası'nda şampiyon belli oluyor! Fenerbahçe mi, Başakşehir mi?

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon bu akşam İzmir'de Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak final karşılaşmasıyla belli olacak.

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak.

Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe final maçını kazanarak 9 yıllık kupa hasretine son vermek istiyor. Sarı-lacivertliler son olarak 2014 yılında Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Galatasaray'ı yendiği maçta kupa kazanma başarısı göstermişti.

Başakşehir ise hem tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanmak hem de Avrupa kupalarına katılım hakkı elde edebilmek için sahaya çıkacak. Ligi 5. sırada bitirerek Avrupa bileti alamayan İstanbul temsilcisi, kupayı kazanması durumunda Konferans Ligi ön elemelerine katılım hakkı elde edecek.

DÜĞÜNE GİTTİLER, MAÇTA YOKLAR

Sarı-lacivertliler, final maçında 4 futbolcusundan faydalanamayacak. Joshua King ve Miguel Crespo düğünleri olması nedeniyle final kadrosunda olmayacaklar. Sakatlıkları bulunan Lincoln Henrique ve Altay Bayındır da bu önemli müsabakada forma giyemeyecek diğer isimler.

VAR HAKEMİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe - Başakşehir arasındaki final maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan. Mücadelenin VAR koltuğunda Hakan Ceylan otururken, AVAR'da ise Hüseyin Göçek ve Erdem Bayık görev yapacak.

MAÇIN İLK 11'LERİ

FENERBAHÇE: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Serdar Aziz, Szalai, Peres, Arao, Zajc, İrfan Can Kahveci, Arda, Valencia, Batshuayi

YEDEKLER: Ertuğrul, Osayi, Samet, Oosterwolde, Emre, İsmail, Mert Hakan, Rossi, Pedro, Serdar Dursun

BAŞAKŞEHİR: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Caner, Biglia, Berkay, Deniz, Serdar, Keny, Figueiredo

YEDEKLER: Volkan, Şener, Wu, Aleksic, Januzaj, Edgar, Lima, Karzev, Berkay Aydoğmuş, Muhammet Arslantaş

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası Türkiye Kupası final maçı Fenerbahçe Başakşehir maçı Ali Koç