Türkiye'den Kobe Bryant mesajları

Türkiye'den Kobe Bryant mesajları

NBA tarihinin efsane isimlerinden Kobe Bryant, helikopter kazasında yaşamını yitirdi. Bryant'ın ölümü tüm dünyayı yasa boğdu. Kobe Bryant için Türkiye'den çok sayıda mesaj yayımlandı.

Spor dünyası, Kobe Bryant'tan gelen acı haberle sarsıldı. Basketbol tarihinin en başarılı isimlerinden olan Kobe Bryant, Kaliforniya'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.

HİDAYET TÜRKOĞLU: GERÇEK DEĞİLMİŞ GİBİ GELİYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Kobe Bryant'ın hayatını kaybetmesi hakkında konuştu.  

İşte Türkoğlu'nun açıklamaları:

"Üzücü bir süreçle karşı karşıyayız. Elazığ ve Malatya'daki depremde hayatını kaybedenlerin üzüntüsünü halen ülke olarak yaşıyoruz. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın aileleri başı sağ olsun. Bu kolay bir süreç değil. Yakından tanıdığım, onlarca kez karşılıklı oynadığım ve oynarken de keyif aldığım, beni zamanımın en iyi oyuncusunun böyle bir haberini almak kolay değil. Söyleyecek şey bulamıyorum. Gerçek değilmiş gibi geliyor. Bir gün hepimiz bununla karşılaşacağız.

"ONA YAPTIĞIM BLOK VE KOBE'NİN SİNİRLENMESİ..."

2009 NBA finallerinde karşı karşıya gelmiştik. Ona yaptığım blok ve Kobe'nin sinirlenmesi... Maçtan sonra pozisyonun faul olduğunu söylemişti. Sporculuğuyla, aile yaşantısıyla, disipliniyle örnek aldığım bir insan için böyle haber olmak insanı şoke ediyor."

Türkiye'den Kobe Bryant mesajları - Resim : 1

KOBE BRYANT HELİKOPER KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

FENERBAHÇE: ASLA UNUTULMAYACAKSIN 

Türkiye'den birçok sporcu ve spor kulübü taziye mesajı yayımladı. Fenerbahçe Beko "Asla unutulmayacaksın" notuyla sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Türkiye'den Kobe Bryant mesajları - Resim : 2

GALATASARAY:  SENİ ÖZLEYECEĞİZ

Kobe Bryant, 2011 yılında İstanbul'da sarı-kırmızılıların Türk Telekom Arena'da yaptığı idmana parçalı forma ile katılmıştı. Bryant, Türkiye'de tuttuğu takımın Galatasaray olduğunu açıklamıştı. Galatasaray da dünyayı yasa boğan ölüm haberiyle ilgili paylaşım yaptı. Bryant'ın Galatasaray forması giydiği an paylaşılıp "Huzur içinde uyu Kobe Bryant! Basketbola kattığın her şey için teşekkürler. Seni özleyeceğiz..." ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'den Kobe Bryant mesajları - Resim : 3

BEŞİKTAŞ: HUZUR İÇİNDE BLACK MAMBA 

Beşiktaş da Kobe için resmi Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Türkiye'den Kobe Bryant mesajları - Resim : 4

ANADOLU EFES'TEN "KOBE" AÇIKLAMASI

Anadolu Efes, bir dönem tesislerini ziyaret eden NBA yıldızının ölümüne dair açıklama yaptı. Anadolu Efes, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bir dönem Merter Tesislerimizde de misafirimiz olan Los Angeles Lakers ve NBA efsanesi Kobe Bryant'ın beklenmedik vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Efsane basketbolcunun ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'den Kobe Bryant mesajları - Resim : 5

PINAR KARŞIYAKA: HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER

Pınar Karşıyaka da dünya efsanesi için paylaşımdı bulundu. Pınar Karşıyaka, sosyal medya paylaşımında "Basketbol adına, her şey için teşekkürler... " ifadelerini kullandı.

Türkiye'den Kobe Bryant mesajları - Resim : 6

CEDİ OSMAN

Türkiye'nin NBA'deki temsilcilerinden Cedi Osman, Kobe'nin ölüm haberini ilk duyduğunda "Lütfen doğru" olmasın diye paylaşımda bulundu. Cedi Osman, haberin doğrulanmasının ardından taziye mesajı yayımladı.

Türkiye'den Kobe Bryant mesajları - Resim : 7

FURKAN KORKMAZ: ÜZGÜNÜM

Philadelphia'da oynayan Türk yıldız Furkan Korkmaz da Kobe'nin ölümüne üzüldüğünü belirterek taziye mesajı yayımladı.

Türkiye'den Kobe Bryant mesajları - Resim : 8

THY: ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, Kobe Bryant için başsağlığı mesajı yayımladı. THY'nin küresel marka elçisi olan ve Messi ile birlikte reklamlarda da oynayan Kobe Bryant için Üstün "Eşsiz oyununu ve bizlere kattıklarını asla unutmayacağız" dedi. 

Türkiye'den Kobe Bryant mesajları - Resim : 9

Kobe Bryant NBA Kobe