Transferde Toko Ekambi derbisi! Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe ve Galatasaray da devreye girdi

Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray
Transferde Toko Ekambi derbisi! Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe ve Galatasaray da devreye girdi

İsmi bir süredir transferde Beşiktaş ile anılan Lyon'un Kamerunlu sol kanat oyuncusu Karl Toko Ekambi için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da devreye girdiği iddia edildi.

RMC Sport'ta Fabrice Hawkins imzasıyla yayımlanan habere göre; Yaz transfer döneminde Olimpik Lyon'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kamerunlu sol kanat Karl Toko Ekambi Fenerbahçe ve Galatasaray'ın radarına girdi.

Beşiktaş'ın da bir süredir görüşmelerde bulunduğu Ekambi'ye, Boupendza'yla yollarını ayıran Suudi takımı Al-Shabab'ın iki yıllık bir sözleşme önerdiği ve beklemeye geçtiği belirtildi.

KARL TOKO EKAMBI'NİN KARİYERİ

Futbol kariyerine Paris FC'de başlayan ve sonrasında Sochaux, Angers, Villarreal formaları giyen Ekambi, 2019/2020 sezonunda ilk etapta kiralık sonrasında ise bonservisiyle Lyon'a transfer oldu. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Rennes'de forma giydi.

Hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Karl Toko Ekambi, Olimpik Lyon kariyerinde 114 maçta 57 gollük katkı (38 gol - 19 asist) sağladı.

Karl Toko Ekambi, bugüne dek 54 kez terlettiği Kamerun Milli Takımı formasıyla da 13 gol - 3 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş fenerbahçe Galatasaray Karl Toko Ekambi Beşiktaş transfer haberleri Fenerbahçe transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri Al-Shabab Lyon fransa ligue 1