Galatasaray'dan Luka Jovic hamlesi!

Galatasaray
Galatasaray'dan Luka Jovic hamlesi!

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'da forma giyen Sırp golcü Luka Jovic'in transferi için çalışmalara başladı.

Bafetimbi Gomis ve Mostafa Mohamed'le yollarını ayıran, kiralık sözleşmesi sona eren Mauro Icardi konusunda da henüz bir sonuca ulaşamayan Galatasaray, alternatif oyuncular için çalışmalarını sürdürüyor.

FirenzeViola'nın haberine göre; Sarı-kırmızılılar, Icardi'nin ayrılık ihtimaline karşın Fiorentina'nın Sırp golcüsü Luka Jovic'in menajeri Fali Ramadani'yle bir görüşme gerçekleştirerek oyuncu ve kulübünün mali beklentilerini sordu.

Piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösterilen 25 yaşındaki Sırp golcünün Fiorentina ile 1+2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

2019 yazında 63 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan ancak beklentileri karşılayamayan Jovic, 2022 yazında bedelsiz olarak Fiorentina'ya gönderilmişti.

Fiorentina'da da beklentilerin çok uzağında kalan Jovic, geçtiğimiz sezon 50 maçta görev yaptı ve 13 gol - 5 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Luka Jovic Fiorentina Galatasaray transfer haberleri