Transfer son anda durduruldu: Real Madrid Başkanı pozisyonunu korudu

Haber Merkezi
Real Madrid transfer haberleri
Transfer son anda durduruldu: Real Madrid Başkanı pozisyonunu korudu
Fotoğraf: DepoPhotos

Transfer piyasası her zamankinden daha sıcak ve söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Ancak Real Madrid Florentino Pérez pozisyonunu korumaya devam ediyor.

Eksiksiz bir kadroya sahip olan Real Madrid, geleceğini sağlamlaştırmak için çalışmaya devam ediyor. Böylece beyaz kulüp, son yıllarda izlediği stratejiye sadık kalarak, çabalarını dünya futbolunun en büyük mücevherlerinden biri olarak kabul edilen Franco Mastantuono'ya odakladı. Aslında Florentino Pérez, Juni Calafat'ın onayıyla, onun imzası için harekete dahi geçti.

Birkaç hafta öncesine kadar operasyonun başarıya ulaşması kaçınılmaz görünüyordu ve bu durum son günlerde değişti. 'AS' gazetesi, River Plate'in Mastantuono'nun ayrılması halinde bunun önemli bir meblağ karşılığında olacağının açık olduğunu bildirdi. Arjantin'de 45 milyon dolarlık, yani yaklaşık 41,5 milyon euroluk bir fesih maddesine işaret ediyorlar. 

Bu şekilde Mastantuono'nun operasyonu daha pahalı hale geliyor çünkü görünen o ki River, serbest kalma ücretinden daha az parayı kabul etmiyor ve oyuncu Madrid için çok pahalı görünüyor. 'AS' gazetesinin haberine göre şu anda iki kulüp arasında herhangi bir görüşme yok. Mastantuono, Real Madrid'in çok sevdiği bir oyuncu ama ne pahasına olursa olsun değil. 

Florentino Pérez, River'ın operasyonu çok karmaşık hale getirmesi nedeniyle son günlerde Mastantuono'nun imzasını durdurdu. Real Madrid 20 milyon euro artı bonus vermeye hazırdı.