Trafikte polis, ringde boksör: Kariyer maçında rakibini nakavt etti

Haber Merkezi
İstanbul İstanbul Emniyet Müdürlüğü polis Spor haberleri

İstanbul Emniyeti'nde görevli olan profesyonel boksör polis memuru İlgar Çelik, çıktığı kariyer maçında rakibini nakavt etti. Çelik'in hedefinde dünya şampiyonluğu var.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli olan polis memuru İlgar Çelik, ayni zamanda profesyonel bir boksör. Boks kariyerinde bir çok başarıya imza atan boksör polis çelik, orta siklette kariyer maçına çıktı. Ringde rakibine nefes aldırmayan Çelik, üst üste attığı yumruklarla rakibinin ikinci raundda nakavt etti. Kemerlerine ve galibiyetlerine yenisini ekledi. Çelik yaptığı açıklamada "Güzel bir maçı daha geride bıraktık. Çok çalıştık. Emeğimizin karşılığını aldık. Rakibin 2’nci rauntta kaşının açılması nedeniyle maçı erken bırakmak zorunda kaldı. Bu da benim avantajıma oldu" şeklinde konuştu.

Boksör polis memuru İlgar Çelik, aynı zamanda kempo dövüş sanatında hem Avrupa hem de dünya şampiyonu oldu. Dünya Boks Konseyi tarafından düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda ise kemer sahibi oldu. İlgar Çelik, WBC Dünya Şampiyonası'nda da boy gösterecek. Çelik amacının bu şampiyonluğu da İl Emniyet Müdürlüğü'ne hediye etmek istediğini belirtti.