Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier Trabzon'a geldi

TRABZON (DHA)
Süper Lig Trabzonspor Transfer Borussia Dortmund
Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier Trabzon'a geldi
FOTOĞRAF: DHA

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Belçikalı milli futbolcu Thomas Meunier resmi sözleşme imzalamak üzere şehre geldi.

Süper Lig’de son 5 haftada aldığı 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Trabzonspor’da transfer hareketliliği yaşanıyor. Takımdaki eksik bölgelere takviye yapmak isteyen bordo-mavili yönetim, devre arası transfer döneminin sonlarına yaklaşılırken ilk transfer için harekete geçti. 

Trabzonspor, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'ta oynayan Thomas Meunier'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Prensip anlaşmasına varılan 32 yaşındaki sağ bek, bu akşam saat 19.30 sıralarında havayoluyla kente geldi. Özel uçakla kentte gelen ve Trabzonspor'un her konuda anlaşma sağladığı öğrenilen futbolcunun, sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. 

"HOCAMIZLA GÖRÜŞTÜKTEN SONRA SORU İŞARETİ KALMADI"

Havalimanı çıkışında bordo mavili taraftarların tezahüratlarıyla karşılanan Thomas Meunier, açıklamada bulunarak, "Buraya gelen taraftarlarımıza ve ilgilerine teşekkür ederim. Kulübümüzle görüşmeler olumlu geçti. Hocamızla da video görüşmesi yaptım. Kulübün projeleri beni mutlu etti. Ondan sonra da çok fazla düşünmeye gerek kalmadı açıkçası. Denswil ile daha önce birlikte oynamıştım.

Onunla görüştüm. Süper Lig maçlarını da daha önce izlemiştim. Takımımız her zaman zirve mücadelesi veren bir takım. 2 sene önce de şampiyonluk elde edildi. Zirve mücadelesi vereceğiz. Dortmund ile birlikte son zamanlar biraz sıkıntılar oldu. Hocamızla görüştükten sonra kafamda çok fazla soru işareti kalmadı" dedi.

Thomas Meunier, daha sonra kendisini bekleyen minibüse binerek konaklayacağı otele hareket etti.