Trabzonspor'un yeni transferi Türkiye'ye geldi

Trabzonspor
Trabzonspor'un yeni transferi Türkiye'ye geldi

Trabzonspor'un İngiliz ekibi Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Nijeryalı golcü Paul Onuachu, Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un yeni golcüsü olmaya hazırlanan Paul Onuachu, şehre ayak bastı.

Bordo-mavili formayı sırtına geçiren 2 metrelik dev futbolcu, havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geç saatte bu kadar insanı görmenin mutluluk verici olduğunu söyleyen Onuachu, "Görüşmeler sırasında stresli günler yaşandı ama burada olduğum için çok mutluyum. Bu armayla savaşmak için buradayım. Kaç gol atacağım hakkında bir sayı vermeyeyim, maç maç bakacağım. Hocamızla da görüştüm, çok güzel şeyler söyledi. Takıma katılmak için sabırsızlanıyorum. Bize her yer Trabzon!" ifadelerini kullandı.

Deneyimli oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından kendisini bir yıllığına Trabzonspor'a bağlayacak olan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

ONUACHU'NUN İSTATİSTİKLERİ

Profesyonel futbolculuk kariyerine Danimarka ekibi Midtjylland'da başlayan ve 2019 yazında 6 milyon Euro karşılığında Belçika temsilcisi Genk'e transfer olan Onuachu, geçtiğimiz sezonun devre arasında 18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Southampton'a transfer olmuştu.

Genk kariyerinde 134 maça çıkan ve 85 gol - 10 asist üreten Onuachu, Southampton formasıyla yarım sezonda 12 maçta görev yapmış ancak takımına gol ya da asist katkısı sağlayamamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Paul Onuachu Southampton Trabzonspor transfer haberleri