Trabzonspor'dan Hulk yalanlaması

Trabzonspor
Trabzonspor'dan Hulk yalanlaması

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'un devre arası transfer dönemi çalışmaları kapsamında Brezilyalı golcü Hulk için teklifte bulunduğu ancak kulübü Atletico Mineiro'nun bu teklifi reddettiği iddia edilirken Bordo-mavililer çıkan haberi yalanladı.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, 12 Ocak 2022'de başlayacak olan devre arası transfer döneminde kadrosunu tecrübeli bir golcüyle güçlendirmek istiyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Bordo-mavililer, UOL Esporte'de yer alan habere göre, Brezilyalı golcü Hulk için Atletico Mineiro'nun kapısını çaldı ve bonuslarla birlikte 4 milyon Euro'ya ulaşan bir teklifte bulundu. Ancak bu teklif Atletico Mineiro tarafından düşük bulundu ve reddedildi.

Hulk ile yapılan görüşmelerde Brezilyalı golcüye ülkesinde kazandığı ücretin yaklaşık üç katını öneren Bordo-mavililerin, Atletico Mineiro'ya yeni bir teklif yapması bekleniyor.

Şubat ayında 5 yıllık Çin kariyerini sonlandırarak ülkesine dönen Hulk, Atletico Mineiro formasıyla tüm kulvarlarda 53 maça çıktı ve 36 gole doğrudan katkı (24 gol - 12 asist) sağladı.

35 yaşındaki golcü oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi Aralık 2022'de sona erecek.

TRABZONSPOR'DAN YALANLAMA

Trabzonspor, kulübün Brezilyalı futbolcu Hulk ile ilgilendiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bordo-mavililerden yapılan açıklamada, "Bugün bazı internet sitelerinde yer alan ve Brezilya basınına dayandırılan; kulübümüzün Brezilyalı oyuncu Givanildo Vieira de Souza (Hulk) ile ilgilendiğine dair haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor'dan Hulk yalanlaması - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Hulk Trabzonspor transfer haberleri Atletico Mineiro Süper Lig Süper Lig transfer haberleri