Trabzonspor'da iddiayı kaybeden oyunculara yemek cezası

Trabzonspor Süper Lig
Trabzonspor'da iddiayı kaybeden oyunculara yemek cezası

Trabzonspor yeni sezon öncesinde hazırlıklarına Slovenya'da yaptığı kamp çalışmalarıyla devam ediyor. Teknik Direktör Nenad Bjelica antrenmanda iddiayı kaybeden oyunculara öğle yemeğinde kazananlara servis yapma cezası verdi.

Süper Lig'de yeni sezon öncesinde Trabzonspor, yurt dışı kamp çalışmalarının ikinci etabını Slovenya'da sürdürüyor.

Bordo-mavili ekip, teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde, Slovenya Futbol Federasyonu'na ait sahada gerçekleştirilen antrenmana, belinde ağrı bulunan Siopis ile tedavisi için İspanya'ya giden Fernandez katılmadı.

Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından geniş alanda pas çalışması yapan bordo-mavili oyuncular, antrenmanın son bölümünde şut çalıştı. Bu arada, transferi dün açıklanan Hırvat futbolcu Tonio Teklic de antrenmanda yer alarak çalışmaların tamamına katıldı.

Teknik direktör Bjelica, antrenmanın son bölümünde futbolcuların motivasyonunu yükseltmek amacıyla farklı bir iddia ortaya koydu. Sonuçlandırma çalışmasında kaybeden oyuncuların öğle yemeğinde kazananlara servis yapacağını ifade eden Bjelica, attığı şutlarda gol bulamadığı için zaman zaman kendisi de şınav çekti.

Kaynak: AA

Trabzonspor Trabzonspor haberleri Trabzonspor Slovenya Kampı Trabzonspor hazırlık Nenad Bjelica