Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesinde Trezeguet'nin formu dikkat çekiyor

TRABZON (AA)
Süper Lig Trabzonspor Fenerbahçe
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesinde Trezeguet'nin formu dikkat çekiyor
FOTOĞRAF: Depophotos

Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da bu önemli maç öncesinde Mısırlı futbolcu Trezeguet'nin yüksek formu dikkat çekiyor.

Süper Lig'in 30. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor'un gol güvencesi, Mısırlı oyuncu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan "Trezeguet" olacak.

Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra hücumdaki başarılı performansıyla öne çıkan Mısırlı oyuncu, 9 golle bordo-mavililerin en golcü oyuncusu olan Onuachu'nun yokluğunda takımın skor yükünü üstlendi.

Ligde oynadığı son 5 maçta rakip fileleri 4 kez havalandıran Trezeguet, gol sayısını 8'e çıkardı. Mısırlı oyuncu, bir gol daha atması halinde Afrika Kupası'ndan geç dönen ve sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kalan Onuachu'yu yakalayacak.

 AFRİKA KUPASI'NDAN DÖNDÜKTEN SONRA ÇOK FORMDA

Mısırlı oyuncu, Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra Trabzonspor'un ligdeki kötü gidişatının durdurulmasında önemli rol oynarken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da turun geçilmesine büyük katkı sağladı.

Milli takımda yer almasından dolayı ligde 6 maça çıkamayan Trezeguet, 2-0 kaybedilen Beşiktaş karşılaşmasıyla forma giymeye başladı. Mısırlı futbolcu, Gençlerbirliği ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası'nda uzatmalarda attığı gol ile takımına turu getirdi.

Ligin ikinci yarısına 4 mağlubiyet ve 1 beraberlikle kötü bir başlangıç yapan bordo-mavili takımda Mısırlı oyuncu, daha sonra Ziraat Türkiye Kupası ile ligde elde edilen galibiyetlerde önemli rol oynadı.

10 NUMARAYI ALDI, GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Abdülkadir Ömür'ün takımdan ayrılmasının ardından 27 numaralı formayı bırakarak 10 numarayı alan Trezeguet, bu formayla ligde çıktığı son 5 maçın 4'ünde gol atmayı başardı.

Takımdan devre arasında ayrılan Abdülkadir Ömür bu sezon 10 numaralı forma ile skor üretmezken, Trezeguet ise ligde 4 kez meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.