Abdullah Avcı'dan istifa sinyali

Trabzonspor
Abdullah Avcı'dan istifa sinyali

Süper Lig'in 18. haftasında Alanyaspor'a deplasmanda 5-0 gibi ağır bir skorla mağlup olan ve lider Galatasaray'ın 10 puan gerisine düşen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, "Hastalıklı bir durum var ve geçici gibi durmuyor, değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım" dedi.

Son şampiyon Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, Alanyaspor karşısında aldıkları 5-0'lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Ekip olarak birçok şeyi denediklerini belirten Avcı, "Genel bir değerlendirme yapmak lazım. Geçici bir durum gibi durmuyor. Trabzonspor taraftarından özür diliyoruz. Bunun değerlendirmesini ben kendi adıma yapacağım" sözleriyle istifa sinyali verdi.

Oyunun ilk çeyreğinde doğru planı uyguladıklarını söyleyen Avcı, "13 dakikada 3 tane net pozisyon yakaladık. Büyük takım refleksi bu tür pozisyonları gole çevirir. Gelen ilk top gol oldu, ikinci top gol oldu... Bugün 6 şutun 5'i gol oldu. Bunlar oyunun içinde vardır ama reaksiyon verememek geçici bir durum gibi durmuyor. Benim alışık olmadığım bir süreç yaşıyoruz. Rakip bizi bekledi, daha hareketli olabilirdik. Girdikleri fırsatları değerlendirdiler, tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı'nın kısa süre içinde yönetim kurulu ile bir değerlendirme yapması ve ardından geleceğiyle ilgili bir karar verilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Abdullah Avcı Trabzonspor