Trabzonspor'un kalesi 18'lik Kağan'a emanet

Trabzonspor
Trabzonspor'un kalesi 18'lik Kağan'a emanet

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Başakşehir'le karşılaşan Trabzonspor'un kalesini 18 yaşındaki Kağan Moradaoğlu korudu.

Trabzonspor, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Başakşehir'le karşılaştı

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'un yokluğunda Bordo-mavililerin kalesini 18 yaşındaki Kağan Moradaoğlu korudu.

KAĞAN MORADAOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

10 Ocak 2003 doğumlu genç eldiven, 2015 yılında Trabzonspor alt yapısına dahil oldu. U16, U17 ve U19 gibi alt yaş gruplarında 59 maça çıktı.

İki kez de U17 Milli Takımı'nda görev yapan 1.93'lük file bekçisi bu maçlarda kalesini gole kapatmayı başardı.

4 Şubat 2019'da ilk profesyonel sözleşmesine imza atan Kağan'ın kontratı geçtiğimiz sezon başında Trabzonspor tarafından 2023 yılına kadar uzatılmıştı.

Kağan Moradaoğlu, Başakşehir maçında A Takım düzeyinde kariyerinin ilk profesyonel maçına çıktı.

AHMET AĞAOĞLU: "3 SENEDİR ONU TAKİP EDİYORUM VE ÇOK GÜVENİYORUZ"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Kağan yapı gereği soğukkanlı bir çocuk. Açıkçası bir kalecide olması gereken tüm fiziksel özelliklere de sahip. Tek sıkıntısı, A takım ile maça çıkmaması. Ancak her şeyin bir ilki, her hikayenin bir başlangıcı var. Kağan’ın da hikayesi Başakşehir maçında başlayacak. Eyvah denecek bir durum yok. 3 senedir onu takip ediyorum ve çok güveniyoruz. İnşallah kaleci şansı da yanında olur" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor