Trabzonspor'da Pereira, Hosseini ve Bilal'in sözleşmesi uzatıldı

Trabzonspor
Trabzonspor'da Pereira, Hosseini ve Bilal'in sözleşmesi uzatıldı

Trabzonspor; sağ bek Joao Pereira, stoper Majid Hosseini ve kanat oyuncusu Bilal Başaçıkoğlu'nun sezon sonunda bitecek olan sözleşmelerinin 1 yıl uzatıldığını açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Joao Pereira'nın imza töreninde yaptığı açıklamada, "Joao Pereira'nın sözleşmesi sona eriyordu, kendisiyle kısa süren bir görüşme gerçekleştirdik, 1 yıl daha anlaştık. Yüksek aidiyeti var. Trabzon'u ve Trabzonspor'u benimsemiş, önemli bir oyuncumuz. Futbolu Trabzonspor'da noktalamayı arzu ettiğini belirtti. Ücret konusunda da bizi hiç üzmedi. Her iki tarafı da mutlu edecek bir sözleşmeye imza attık. Finansal konularda Pereira'ya çok güvendiğimiz için, herhalde futbolu bıraktıktan sonra kulüpte CFO olarak görev alacak, kulübün kasasını ona emanet edeceğiz." şeklinde konuştu.

Ağaoğlu, ayrıca, Bilal Başaçıkoğlu ve Hosseini'nin sözleşmelerindeki uzatma opsiyonlarını da kullandıklarını açıkladı.

ÜCRETLERİ AÇIKLANDI

Trabzonspor, iç transferde anlaştığı Pereira, Hosseini ve Bilal Başacıkoğlu'nun alacağı ücretleri borsaya bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, 1 yıl sözleşmesi uzatılan Joao Pereira'ya 2020-2021 sezonu için 500 bin avro garanti ücret ve 25 bin avro menajerlik bedeli verileceği belirtildi.

İranlı futbolcu Majid Hosseini'nin sözleşmesindeki opsiyon hakkının kullanıldığı, oyuncuya 2020-21 futbol sezonu için 600 bin avro garanti ücret ödeneceği kaydedildi.

Bilal Başacıkoğlu ile de 2 yıllık opsiyon hakkı kullanıldığı vurgulanarak, "2020-21 futbol sezonu için 2 milyon 750 bin lira garanti ücret, 2021-22 futbol sezonu için 2 milyon lira garanti ücret ödenecektir." ifadesine yer verildi.

Trabzonspor Joao Pereira Trabzonspor transfer haberleri