Trabzonspor'dan personel maaşları için İŞKUR'a 'kısa çalışma ödeneği' başvurusu

Trabzonspor
Trabzonspor'dan personel maaşları için İŞKUR'a 'kısa çalışma ödeneği' başvurusu

Yayıncı kuruluşun ödemeleri durdurması üzerine bordo-mavililer, yaklaşık 1,5 milyon TL'lik personel maaşı için İŞKUR'a müracaat etti.

Fırtına da koronavirüs mağduru... Liglerin ertelenmesi, yayıncı kuruluşun ödeme musluğunu şimdilik kapatmasının ardından Süper Lig kulüpleri zora girdi. İşte onlardan birisi de lider durumda bulunan Trabzonspor.

Türkiye gazetesinin haberine göre, Bordo-mavililer, personel maaşları için devletin açtığı kapıyı çaldı. Ahmet Ağaoğlu yönetimi yaklaşık 1,5 milyon TL civarındaki personel maaşları için İŞKUR'a müracaat edip kısa ödeme istedi. Böylece kritik dönemde hem kulüp nefes alacak hem de çalışanlar mağdur olmayacak. 

FUTBOLCULAR BELİRSİZ

Kulüp personelinde bu durum yaşanırken, futbolcu ve teknik ekibin durumu belirsizliğini koruyor. TFF'nin liglerin durumuyla ilgili alacağı karar bekleniyor. Hatırlanacağı gibi Başkan Ahmet Ağaoğlu, Avrupa'da dev kulüplerin yaptığı gibi futbolcu ve teknik ekip ücretlerinde indirime gidebileceklerini söylemiş ancak henüz görüşmelere başlamadıklarını belirtmişti. Teknik ekip ve futbolcular da bu konuda kulübe yardımcı olmaya hazır.

Trabzonspor kısa çalışma ödeneği İŞKUR