Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı ameliyat oluyor!

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı ameliyat oluyor!

Trabzonspor'un son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olarak gösterilen genç futbolcu Abdülkadir Ömür'de, menisküs yırtığı tespit edildi. Kulüp yaptığı açıklamada benzer sakatlığın Yusuf Sarı'da da olduğunu belirtti

Trabzonspor'un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür ameliyat oluyor.

Oluşan ödem nedeniyle sol diz ekleminden ameliyat olacak yıldız oyuncunun 5-6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Abdülkadir, UEFA Avrupa Ligi'nde AEK ile oynanan Play-Off rövanş maçının 44. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Genç oyuncu son oynanan Fenerbahçe maçında da forma giyememişti.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Abdülkadir Ömür'ün sakatlığı ile ilgili "Tedaviye vereceği cevaba göre hareket edeceğiz. Bazı sakatlıklarda ameliyatla daha kısa zamanda sonuç alınabiliyor. Bu konuyu değerlendiriyoruz" dedi.

Trabzonspor'dan yapılan resmi açıklamayla taraftara ikinci kötü haber de verildi. Trabzonspor'un açıklamasında Yusuf Sarı'nın da menisküs yırtığı olduğu belirtildi. İki futbolcu da önümüzdeki günlerde ameliyat olacak.

Trabzonspor'un açıklaması:

Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı’nın sağlık durumlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir Ömür’ün UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan AEK Atina maçında, Yusuf Sarı’nın ise Fenerbahçe maçı sonrası Ümit Milli takım kampında ağrılarının artması sonucu kamp kadrosundan çıkartıldığını belirten Yaşar Kibar Güven, “AEK Atina maçında sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün, diz ekleminde ödem tespit edilmiş ve tedavisine başlanmıştı. Abdülkadir Ömür’ün tedavi sürecinde yapılan tetkikler ve çekilen MR sonrasında sol diz menisküsünde yırtığa rastlanmıştır. Ayrıca Ümit Milli Takımımızın kampından dizindeki ağrıların artması sonrası ayrılmak zorunda kalan Yusuf Sarı’nın da yapılan incelemeler ve çekilen MR neticesinde sol diz menisküsünde yırtığa rastlanmıştır. Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı’nın cerrahi operasyonu önümüzdeki hafta içinde planlanmaktadır” dedi.

son dakika son dakika haber