Ahmet Ağaoğlu: Penaltı ve kırmızı kart kararı doğru

Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu: Penaltı ve kırmızı kart kararı doğru

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek liderliği yükselen Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, kazandıkları penaltının VAR aracılığıyla verildiğini, Min-jae'nin gördüğü kırmızı kartın da doğru olduğunu söyledi.

Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti ve liderlik koltuğunu sarı-lacivertlilerden devraldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kim Min-jae'nin gördüğü kırmızı kartın doğru olduğunu belirterek, "Benim gördüğüm kadarıyla hem ayakla müdahale hem de itme var. Rakibimizde farklı görüşleri olan yöneticiler var, kararı ağır bulduklarını söylediler. Ama bence müdahale var" şeklinde konuştu.

Penaltı kararını da doğru bulduğunu belirten Ağaoğlu, "Zaten VAR incelemesinden sonra verildi. Hakemlerin VAR'a çağrılmamasından şikayetçiydik hep, bugün çağrıldılar." dedi.

"MHK İÇİN TFF İLE GÖRÜŞECEĞİZ"

Çarşamba günü TFF'yle MHK konusunda toplantı yapacaklarını söyleyen Ağaoğlu, "Kulüpler Birliği adına şahsım, Fenerbahçe Başkanı sayın Ali Koç, Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma ile TFF ile tekrar toplantı yapacağız. Talepler 3 aşağı 5 yukarı kamuoyu ile paylaşılıyor. Bazı arkadaşlar 'falan başkanla konuştum, öyle bir şey yokmuş' diyerek, işi sulandırmaya çalışıyorlarsa da MHK'nin yapısından, hakem kararlarından, atamalardan, değerlendirmelerden kulüplerin tamamına yakını rahatsız. 18 kulüp rahatsız. 2 kulüp çekimser. Bunun rehabilite edilmesi anlamında bir çalıştay yapma ve değişiklikleri tartışacağımız bir toplantı gerçekleştirilecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Kim Min-jae kırmızı kart