Tottenham'da Jose Mourinho için tehlike çanları çalıyor

Tottenham'da Jose Mourinho için tehlike çanları çalıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun koltuğu sallanmaya başladı.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

25. haftası geride kalan İngiltere Premier Lig'de 24 maçta topladığı 36 puanla 9. sırada yer alan, oynadığı son 6 karşılaşmada 1 kez galip gelip 5 kez mağlup olan Tottenham'da Portekizli teknik direktör Jose Mourinho için tehlike çanları çalmaya başladı.

The Telegraph'ta yer alan habere göre, Tottenham yönetimi, önümüzdeki 12 gün içinde oynanacak olan 4 maçta alınacak sonuçların iyi olmaması durumunda 58 yaşındaki deneyimli teknik adamın görevine son verecek. Tottenham bu süreçte sırasıyla Avrupa Ligi'nde Wolfsberger'le rövanş maçına çıkacak, ardından Premier Lig'de Burnley, Fulham ve Crystal Palace'la karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz sezonun 13. haftasında göreve başlayan Mourinho, Tottenham'ın başında çıktığı 50 lig maçında 23 galibiyet, 12 beraberlik ve 15 mağlubiyet alarak 1.62 puan ortalaması yakaladı.

Mavi-beyazlılar'da Mourinho ile yolların ayrılması halinde 1 numaralı aday olarak Bundesliga ekibi Leipzig'in antrenörü Julian Nagelsmann belirlendi.

Bir süre önce Tottenham yönetiminin, Leicester City'i çalıştıran Brendan Rodgers'ı takımın başına getirmek istediği ancak Leicester City'nin çok yüksek bir tazminat bedeli istemesi sebebiyle bu değişimin gerçekleşmeyeceği iddia edilmişti.

MOURINHO: "BU KULÜPTE KENDİMİ HİÇ YALNIZ HİSSETMEDİM"

Öte yandan gazetecilere açıklamalarda bulunan Jose Mourinho, "Bu kulüpte kendimi hiç yalnız hissetmedim. Sadece saygı göstermekle kalmadılar, beni destekliyorlar da. Kimse içinde bulunduğumuz durumdan mutlu değil ama depresif de değiliz. Ben olumluyum. Belki arka arkaya alınan bu kadar kötü sonucun ardından bunları duymak size garip gelecek ama ilerisi için pozitifim. Mutlu değilim ama uyandığımda ilk olarak buraya gelmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Tottenham Jose Mourinho Julian Nagelsmann Premier Lig haberleri Bundesliga haberleri