Alvaro Negredo kendisini en çok zorlayan savunma oyuncusunu açıkladı

Alvaro Negredo kendisini en çok zorlayan savunma oyuncusunu açıkladı

Bir dönem Beşiktaş formasını giyen Alvaro Negredo, karşılaştığı en zor defans oyuncusunun eski Barcelonalı Carles Puyol olduğunu söyledi.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

CADENA SER'e bir röportaj veren İspanyol golcü Alvaro Negredo yaptığı açıklamada "Pepe ile Beşiktaş'ta, Sergio Ramos ile ise Real Madrid'de kısa bir süre oynadım" diye konuştu.

Negredo, her iki oyuncunun da güçlü defans oyuncuları olduğunu belirtirken "Benim için en zoru Puyol'du, o varken ben çok gençtim o ise bir uçak gibiydi" şeklinde konuştu. 

Sergio Ramos'un da Puyol'a benzer özelliklere sahip olduğunu belirten İspanyol golcü "Ramos çok güçlü, çok kaliteli, karşısındaki tehdit eden bir oyuncu" değerlendirmesinde bulundu. 

Alvaro Negredo kendisini en çok zorlayan savunma oyuncusunu açıkladı - Resim : 1

Alvaro Negredo, Real Madrid'in altyapısından yetiştikten sonra Almeira'ya iki sene içinde geri satın alma hakkıyla satılmıştı. Real Madrid bu hakkını kullanmış ve 5 milyon euro'ya Negredo'yu 2009 yılında kadrosuna katmıştı. Ancak dönemin teknik direktörü Manuel Pellegrini'nin gözüne giremeyen Negredo, sadece hazırlık maçlarında forma giydikten sonra 15 milyon euro'ya Sevilla'ya satılmıştı. 

Sevilla'dan sonra Valencia, Middlesbrough formalarını giyen İspanyol yıldız, 3 Ağustos 2017'de 2.5 milyon Euro karşılığında Beşiktaş'a transfer olmuştu. Beşiktaş formasıyla 49 maça çıkan Negredo 18 gol atmıştı.

Beşiktaş başarılı golcüyü ikinci sezonunda bedelsiz olarak Al Nasr'a göndermişti. 

Alvaro Negredo şu anda İspanya La Liga takımlarından Cadiz formasını giyiyor. Kulübüyle 1 yıllık anlaşması bulunan Negredo, en son Cadiz'in Barcelona ile 1-1 berabere kaldığı maçta forma giymişti. 35 yaşındaki tecrübeli forvet, bu sezon 21 maçta 6 gol atıp 3 de asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Alvaro Negredo Cadiz La Liga