TFF, Fenerbahçe'nin Süper Kupa taleplerini reddetti

HABER MERKEZİ
TFF Fenerbahçe Turkcell Süper Kupa
TFF, Fenerbahçe'nin Süper Kupa taleplerini reddetti

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı için talep ettiği ileri bir tarihe erteleme ve yabancı hakem isteklerini reddetti.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçının ileri bir tarihe ertelenip karşılaşmanın yabancı bir hakemle yönetilmesi için ıslak imzalı başvuruda bulunduklarını belirtmişti.

TRT Spor'un haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Süper Kupa taleplerini reddetti.

Erol Bilecik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bütün hazırlığımızı 19 yaş altı takımımızla Urfa'ya gitme şeklinde yaptık. Taraftarlarımız maçın skorunu düşünüyor. Son derece iyi bir akılla Urfa'ya gidiyoruz. Sizleri kötü hissettirecek, sıkıntıya sokacak bir noktada olmayacaksınız. Taraftarlarımızın da maça gitme organizasyonu yapmasına gerek duymuyoruz. Urfa kentine de bir söz verelim, uygun bir tarihte Fenerbahçe A takımını Urfa'ya götürerek, takımımızı Urfa'daki kardeşlerimize izlettireceğiz.

Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmama şeklinde bir kararımız var. Bayramdan hemen sonra TFF'ye gerekli olan bütün başvuruları yapacağız. Türkiye Kupası'na önümüzdeki 2 sezon katılmama kararı aldık."