Erik Ten Hag'dan Galatasaray maçı öncesi Altay Bayındır açıklaması

Galatasaray Manchester United UEFA Şampiyonlar Ligi
Erik Ten Hag'dan Galatasaray maçı öncesi Altay Bayındır açıklaması
FOTOĞRAF: Manchester City Resmi İnternet Sitesi

Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag, Galatasaray karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Altay Bayındır'dan çok memnun olduklarını ve milli kalecinin zamanı gelince oynayacağını açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın temsilcimiz Galatasaray'ı konuk edecek olan Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Hollandalı çalıştırıcı, milli kalecimiz Altay Bayındır'ın durumuyla ilgili açıklamalarda da bulunurken şu ifadeleri kullandı:

"Lig Kupası'nda Onana'yı oynatmayı seçtik çünkü onun İngiltere standartlarına uyum sağlaması gerekiyor. Aynı zamanda Altay'ı da ilerletmemiz gerekiyor. Antrenmanlarda çok iyi bir izlenim bıraktı ve gerçekten gelişiyor. Ondan gerçekten memnunuz.

Altay'ın yarın oynayıp oynamayacağını göreceğiz. İki kalecim de çok değerli. Zamanı geldiğinde Altay'a da yer vereceğiz.

"SADECE ICARDI VE ZAHA'DAN İBARET DEĞİL"

Galatasaray'ın kalitesi sadece Icardi ve Zaha'dan ibaret değil. Mertens ve Ziyech gibi futbolcular da var. Galatasaray'ın çok fazla iyi oyuncusu var. Tete, Angelino, Kerem Demirbay da etkili olabilir.

Çok fazla iyi oyuncuları var. takım olarak iyi oynamalyıız. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız."

"GOL YOLLARINDA DAHA İYİ OLMALIYIZ"

Manchester United'ın Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane, Rekabetin, ayrıntılarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Kazanmak için verimli bir oyun ortaya koymak zorundasınız. Bu durumu daha da geliştirebiliriz. Gol yollarında daha iyi olmamız gerekiyor. Skor bulmak için çok fazla şans yaratmanız gerekiyor çünkü zirvede olmanın gerekliliklerinden biri de bu" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANABİLECEK KALİTEDEYİZ"

Manchester United'ın en iyi takımlarla mücadele edebilecek kadro kalitesine sahip olduğunu belirten tecrübeli savunmacı, "Bence Şampiyonlar Ligi'ni kazanabiliriz. Bu organizasyonda rekabet üst seviyede. Her detayı ele almalısınız. Takımımızın kalitesi ve iyi bir oyun mantalitesi var. Umduğumuz gibi bir sezon başlangıcı olmadı, bazı konularda gelişme göstermeliyiz. Ben hala daha en iyi takımlarla rekabet edebilecek seviyede olduğumuzu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

ANTHONY GALATASARAY MAÇINDA OYNAYABİLİR

Erik ten Hag, Manchester United'ın Brezilyalı oyuncusu Anthony'nin Galatasaray maçının kadrosunda yer alabileceğini belirtti. Genç oyuncunun dün takımla çalıştığını belirten Hollandalı teknik adam, bugünkü antrenmandan sonra karar vereceklerini ve oyuncunun kadroda olabileceğini belirtti. İngiliz ekibinde ayrıca Sergio Reguilon, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Aaron Wan-Bissaka, Lisandro Martinez, Donny van de Beek ve Jadon Sancho, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United' Manchester United Galatasaray maçı Erik ten Hag Altay Bayındır