Teknik direktör arayışlarını sürdüren Konyaspor'da Aykut Kocaman sesleri

Konyaspor Süper Lig Fenerbahçe
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Konyaspor'da Aykut Kocaman sesleri

Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran Konyaspor'un teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman ile görüştüğü belirtildi.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, kendi sahasında aldıkları Pendikspor yenilgisinin ardından Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıklamıştı.

Yeşil-beyazlı kulüp, yeni hoca arayışlarına da başladı.

Sports Digitale'den Reşat Can Özbudak'ın haberine göre; Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman ile görüştü.

Aykut Kocaman'ın yeşil-beyazlı kulübün kendisine yapmış olduğu teklifi düşünmek için süre istediği ve geri dönüş yapacağını söylediği bildirildi.

58 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Konyaspor'da üç farklı dönemde görev yapmış ve aldığı başarılı sonuçlarla kulüp tarihinin efsanevi isimlerinden birisi haline gelmişti.

Aykut Kocaman, Konyaspor'da ilk olarak 2005-2006 sezonunda görev alırken 39 karşılaşmaya çıkmış ve maç başına 1.44 puan ortalaması yakalamıştı. Anadolu ekibindeki 2. döneminde ise Kocaman 3 yıl görevde kalmış ve 132 karşılaşmada görev yapmıştı.

Maç başına 1.58 puan ortalaması tutturan başarılı teknik adam, 2016-2017 sezonunda ise Türkiye Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Aykut Kocaman, Konyaspor'daki 3. ve son dönemini Kasım 2018-Şubat 2020 tarihleri arasında geçirmişti.

Aykut Kocaman teknik adamlık kariyeri boyunca İstanbulspor, Malatyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe ve Başakşehir gibi kulüplerde de görev almıştı.

Fenerbahçe ile 2010-11 sezonunda Süper Lig ve 11-12 ile 12-13 sezonlarında Türkiye Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Aykut Kocaman Konyaspor Süper Lig