Takımdan ayrılması beklenen Michy Batshuayi'nin transferi neden gerçekleşmedi? Detayları Sercan Hamzaoğlu anlattı

Fenerbahçe Transfer

Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen fakat transferin son gününde sürpriz bir şekilde takımda kalacağını açıklayan Michy Batshuayi'nin transferindeki detayları Kontra Transfer programında Sercan Hamzaoğlu anlattı.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Sercan Hamzaoğlu, Kontra Transfer programında takımdan ayrılması beklenen fakat transferin son gününde takımda kalacağı açıklayan Michy Batshuayi transferinin perde arkasında yaşanan gelişmeleri anlattı.

Hamzaoğlu, Batshuayi transferinde yaşanan süreci şu sözlerle anlattı:

"Michy Batshuayi'nin menajeri yaklaşık 1.5-2 ay önce 3.5 milyon euro teklif getirdi fakat Fenerbahçe bu teklifi geri çevirdi.

Fenerbahçe, Belçikalı oyuncu için 9-10 milyon euro'luk bir teklifi kabul edebileceğini Batshuayi'nin menajerine bildirdi.

Teknik direktör İsmail Kartal, Batshuayi ile yaptığı görüşmede kendisine forma şansı vereceğini ve takım için önemli olduğunu söyledi.

İsmail Kartal Batshuayi'nin ayrılabileceğini söyleyen yöneticilere "ayrılmak istiyen bir oyuncuyu takımda tutmak fayda getirmez" dedi.

Fenerbahçe'ye 7 milyon euro'luk teklif geldi fakat bu öneri kabul edilmedi. Sarı-lacivertliler 9+1 milyon euro'luk bonservis beklentisi olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Yönetimi, istedikleri bonservis bedeli ödenmediği için tranferin gerçekleşmediğini Batshuayi'ye bildirdi."

Kaynak: Haber Global TV

sercan hamzaoğlu fenerbahçe Fenebahçe Transfer Haberleri Michy Batshuayi Fenerbahçe transfer