Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan taraftara müjde: 3 isim daha geliyor

Samsunspor Süper Lig Transfer
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan taraftara müjde: 3 isim daha geliyor
FOTOĞRAF: DHA

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, "6 transferden 3’ünü tamamladık. Şimdi 6 numara, 8 numara ve kanat takviyesi yapıp transferi kapatacağız" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım; Fransız ekibi Toulouse ile yapılan anlaşma detayını, Süper Lig hedeflerini ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

11 yıllık aranın ardından Süper Lig özlemine 3 yıl gibi bir sürede son verdiklerini ifade eden Yıldırım, "Toulouse ile Süper Lig’de bir anlaşma imzaladık. Başkanları Damien Comolli çok yakın bir dostum. Süper Lig hedefimiz gerçekleştiğinde beraber güzel işler yapacağımızı planlamıştık.

Şimdi bu hedef doğrultusunda 3 yıllık bir anlaşma imzaladık. Daha öncede Belçika’nın Genk takımı ile bir anlaşma yapmıştık ancak pandeminin araya girmesi süreci olumsuz yönde etkilemişti. Şimdi Fransa'da 2. Lig'de mücadele eden Dunkerque FC takımını aldık ve bu anlaşmaları gerçekleştirdik.

Bu projede ağırlıklı olarak akademiye yönelik çalışmalar yapılacak. Oyuncu yetiştirme, geliştirme, idman metotları gibi programlar olacak. Her sene çok yetenekli 1 oyuncumuzu Fransa'ya göndermek ve orada eğitimlerini aldırmak hedefimiz" ifadelerini kullandı.

"TAKIMIN İLK 10'A GİRMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM"

Transferlere de değinen Başkan Yıldırım; Ercan Kara, Carlo Holse ve Landry Dimata transferlerinin ardından 3 transfer daha yapacaklarını belirterek, "6 transferden 3’ünü tamamladık. Şimdide 6 numara, 8 numara ve kanat oyuncusu takviyesi yapıp transferi kapatacağız.

Transfer sezonu bu sezon zor geçiyor, herkes bu durumdan şikayetçi. Harcama limitlerimiz belli. TFF bunun üstüne çıktığınızda oyuncunun lisansını çıkarmıyor ve çeşitli yaptırımlar uyguluyor. Ben Samsunspor’un bu sezon ilk 10 içerisine girmesi için elimden geleni yapıyorum. Lütfen camiamız bana destek olsun, her şeyin üstesinden beraber geleceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Samsunspor Samsunspor Transfer Süper Lig Süper Lig transfer Yüksel Yıldırım Samsunspor Haberleri