Tahir Kıran'dan Galatasaray ve Emre Belözoğlu için zehir zemberek açıklamalar

Rizespor Galatasaray
Tahir Kıran'dan Galatasaray ve Emre Belözoğlu için zehir zemberek açıklamalar

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray'ın kendileriyle çok uğraştığını belirterek 'O malum takımı Rize'ye gömmemiz lazım" derken, takımın başına teknik direktör Emre Belözoğlu'nu getirecekleri iddialarının sorulması üzerine, "Kapıdan içeri sokmam!" dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, ÇAY TV'ye telefonla bağlanarak Emre Belözoğlu ve Galatasaray için çok sert ifadeler kullandı.

"EMRE BELÖZOĞLU'NU KAPIDAN İÇERİ SOKMAM"

Emre Belözoğlu'nu teknik direktörlük görevine getirecekleri yönündeki iddiaları net bir dille yalanlayan Tahir Kıran, "Emre Belözoğlu, Rize'de gazeteci dövmüş adamdır! Ben neden Emre Belözoğlu'nu alayım? Almam! Kapıdan içeri sokmam." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'I RİZE'YE GÖMMEMİZ LAZIM!"

3 Ekim'de Galatasaray ile oynayacakları maçla ilgili de konuşan Tahir Kıran, "Başakşehir'den puan almamız lazım. Sonra o malum takımı (Galatasaray) Rize'ye gömmemiz lazım! O malum takım, bizimle çok uğraşıyor. O malum takımı oraya gömmemiz lazım! Her zaman soyunma odasına gitmem ama belli maçlarda, gitmem gereken maçlarda gideceğim." dedi.

"PARAMIZI GALATASARAY'DAN ALDIK"

Oğulcan Çağlayan'ın transfer sürecinde Galatasaray'la yaşadıkları gerilimle ilgili konuşan Tahir Kıran,  "Galatasaray'dan paramızı aldık. Nasıl aldık? Çıktık dedik ki 'Kıvırtmayın, paramızı verin' dedik ve paramızı aldık. Ben Rizespor başkanlığına onurumu koydum. Soy adımı koydum, kimseye yedirtmem, çizdirtmem! Gerekirse dünyayı yakarım! Onların tuttuğu fare kadar, benim tuttuğum kedi var. Ben o dümenleri yemem! Beni tek üzen, hemşehrilerimizin yanımda durmaması. Onlar benim yanımda durmazsa, ben bu baronlarla savaşamam. Adalet istiyorum! Maçların sonuçlarını hakemler değil, futbolcular belirlesin!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

tahir kıran Çaykur Rizespor Galatasaray emre belözoğlu